Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Cangrejo Ermitaño
dupa zbita 3 Tactiek Todos abajo
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
50.9 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Kaczka geeft een hoge lob. Mạnh Thắng rent richting de bal. Mạnh Thắng passt de bal zonder na te denken. Daar is Koziorzębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziorzębski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ralovský heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Zhukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Mạnh Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziorzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirico is nu in balbezit. Koziorzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Koziorzębski draait met de bal, schiet en ... Zhukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koziorzębski geeft een hoge lob. Paal! Zhukov bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Stănescu de bal. Ralovský rent richting de bal. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hochhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský begaat een overtreding. Hochhauser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Choque met een snel genomen vrije trap. Barceló is nu in balbezit. Barceló draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ralovský geeft de bal voor. Koziorzębski heeft problemen om de bal te vangen. Choque rent richting de bal. Koziorzębski onderschept slim de pass. Koziorzębski draait met de bal, schiet en ... Zhukov bokst de bal weg.

34e minuut.
Chirico geeft een lange en hoge pass. Parisi kopt de bal weg. Klungelig pakt Wons de bal. Mạnh Thắng geeft een lange en hoge pass. Nowak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mạnh Thắng geeft een hoge lob. Daar is Ðức Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Cangrejo Ermitaño 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 29%, Cangrejo Ermitaño 71%.
Precz Hanysy - Cangrejo Ermitaño 1:0

47e minuut.
Parisi met een sublieme pass. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons geeft de bal voor. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský draait met de bal, schiet en ... Zhukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Wons geeft de bal voor. Koziorzębski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chirico ... Strafschop! Chirico krijgt een gele kaart. Koziorzębski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Cangrejo Ermitaño 2:0

61e minuut.
Kaczka geeft de bal voor. Nowak kopt de bal weg. Choque is nu in balbezit. Koziorzębski onderschept slim de pass. Koziorzębski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ralovský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koziorzębski de bal. Choque bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziorzębski onderschept slim de pass. Koziorzębski haalt uit met een fantastische trap. Zhukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Maralík heeft problemen om de bal te vangen. Maralík geeft een lange en hoge pass. Koziorzębski is nu in balbezit. Koziorzębski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pasik heeft problemen om de bal te vangen. Choque rent richting de bal. Kaczka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaczka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ralovský passt de bal zonder na te denken. Chirico bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thắng onderschept slim de pass. Koziorzębski rent richting de bal. Koziorzębski draait met de bal, schiet en ... Zhukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Cangrejo Ermitaño 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 32%, Cangrejo Ermitaño 68%.
Precz Hanysy - Cangrejo Ermitaño 3:0