Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redemption team Guerreros FC
Gunner Dead Tactiek JJ 2D Champ
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
35.4 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer met een sublieme pass. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Izuibejeres maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
de la Torre passt de bal met de wreef. Zuñiga probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:1

22e minuut.
Sfakianakis onderschept slim de pass. Sfakianakis geeft een hoge lob. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:2

23e minuut.
Ferrer passt de bal in één keer door. Alt is nu in balbezit. Alt geeft de bal voor. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:3

25e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor kan de bal niet met de borst controleren. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:4

27e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre met een sublieme pass. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Izuibejeres probeert de bal aan de voet te houden. Manzano bokst de bal weg.

28e minuut.
de la Torre met de inworp. Caminoli is nu in balbezit. Caminoli probeert naar een medespeler te passen. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Inworp. Sfakianakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Zuñiga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ferrer passt de bal zonder na te denken. Daar is Caminoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caminoli geeft een lange en hoge pass. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:5

37e minuut.
Orejuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan verovert de bal door een tackle van achteren. Sazalan met een sublieme pass. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Orejuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orejuela passt de bal met de wreef. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sfakianakis probeert naar een medespeler te passen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 76%, Guerreros FC 24%.
redemption team - Guerreros FC 0:5

50e minuut.
Alt geeft de bal voor. Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. Manzano probeert naar een medespeler te passen. Alt kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Caminoli is nu in balbezit. Caminoli geeft de bal voor. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:6

56e minuut.
Ferrer passt de bal zonder na te denken. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga schiet op doel. Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft de bal voor. Sotomayor rent richting de bal. Izuibejeres onderschept slim de pass. Izuibejeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:7

59e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. Sotomayor kopt de bal weg. Daar is Montezuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:8

63e minuut.
Sfakianakis probeert naar een medespeler te passen. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre passt de bal met de wreef. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuñiga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:9

67e minuut.
Ferrer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Torre rent richting de bal. de la Torre passt de bal met de wreef. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Zuñiga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:10

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Visbal de bal onder controle te krijgen. Caminoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminoli passt de bal in één keer door. Zuñiga heeft problemen om de bal te vangen. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga schiet op doel. Manzano bokst de bal weg. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:11

72e minuut.
Ferrer probeert naar een medespeler te passen. de la Torre geeft de bal voor. Zuñiga rent richting de bal. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Manzano bokst de bal weg.

78e minuut.
Klungelig pakt Caminoli de bal. Caminoli passt de bal met de wreef. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga schiet op doel. Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:12

80e minuut.
de la Torre met een sublieme pass. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila begaat een overtreding. Dávila krijgt een gele kaart. Izuibejeres is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sfakianakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuñiga springt en kopt de bal. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Caminoli geeft een lange en hoge pass. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres heeft problemen om de bal te vangen. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 83%, Guerreros FC 17%.
redemption team - Guerreros FC 0:13