Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperNova FC Little Sokker Angels
Solid Snake Tactiek Blade
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
49.9 gemiddelde waardering 65.4
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Soczewka speelt de bal door. Bayerschmidt geeft een lange en hoge pass. Weyer is nu in balbezit. Weyer schiet op doel. Maffri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Little Sokker Angels 0:1

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna draait met de bal, schiet en ... Cruz probeert de bal aan de voet te houden. Maffri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Little Sokker Angels 0:2

23e minuut.
Jagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagusch passt de bal zonder na te denken. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy geeft een hoge lob. Kalinna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Little Sokker Angels 0:3

32e minuut.
Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak geeft de bal voor. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna draait met de bal, schiet en ... Maffri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pocher onderschept slim de pass. Pocher geeft een lange en hoge pass. Kalinna rent richting de bal. Kalinna haalt uit met een fantastische trap. Maffri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

38e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. Croy geeft een lange en hoge pass. Henrique Correa heeft problemen om de bal te vangen. Kalinna rent richting de bal. Kalinna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pocher met een sublieme pass. Jagusch is nu in balbezit. Jagusch geeft de bal voor. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna haalt uit met een fantastische trap. Maffri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Jagusch rent richting de bal. Jagusch passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Weyer onderschept slim de pass. Weyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 74%, Little Sokker Angels 26%.
SuperNova FC - Little Sokker Angels 0:3

54e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer onderschept slim de pass. Weyer probeert naar een medespeler te passen. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Croy kan de bal niet met de borst controleren. Croy probeert naar een medespeler te passen. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Little Sokker Angels 0:4

61e minuut.
Klungelig pakt Pocher de bal. Pocher geeft de bal voor. Cruz rent richting de bal. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Maffri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Little Sokker Angels 0:5

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arteaga komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Arteaga kopt de bal weg. Pintea met een sublieme pass. Daar is Corell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk schiet op doel. Bláthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Soczewka de bal. Jagusch is nu in balbezit. Soczewka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soczewka krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Arteaga neemt vlug de vrije trap. Klemczyk heeft problemen om de bal te vangen. Croy geeft een hoge lob. Kalinna rent richting de bal. Kalinna schiet op doel. Maffri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 58%, Little Sokker Angels 42%.
SuperNova FC - Little Sokker Angels 0:5