Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionarios de MTY FC Preston
4 -3 -3 (Nueva) Tactiek 442
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pedrante geeft een hoge lob. Jaroszyński kopt de bal weg. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Fornerone is nu in balbezit. Fornerone passt de bal zonder na te denken. Borodičas speelt de bal door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ämarik is nu in balbezit. Ämarik met een sublieme pass. Kuril geeft de bal voor. Jaroszyński springt en kopt de bal. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Klungelig pakt Ämarik de bal. Ämarik speelt de bal door. Klungelig pakt Jaroszyński de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Ämarik kopt de bal weg. Rutecki rent richting de bal. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:1

22e minuut.
Truşcă probeert de bal met de borst te controleren. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki passt de bal in één keer door. Ämarik rent richting de bal. Ämarik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Villa de bal. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:2

25e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Kuril kopt de bal weg. Ämarik speelt de bal door. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fox heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:3

31e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:4

37e minuut.
Valencia geeft de bal voor. Schjødt kopt de bal weg. Daar is Truşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuril de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Moreira stond buitenspel. Valencia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rutecki heeft problemen om de bal te vangen. Rutecki schiet op doel. Acosta bokst de bal weg.

40e minuut.
Pedrante verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrante probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Ämarik rent richting de bal. Ämarik geeft een hoge lob. Jaroszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:5

44e minuut.
Fornerone geeft de bal voor. Núñez rent richting de bal. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Rutecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionarios de MTY 75%, FC Preston 25%.
Legionarios de MTY - FC Preston 0:5

48e minuut.
Ämarik rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ämarik neemt de hoekschop. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Acosta trapt de bal weg van het doel. Vega kopt de bal weg. Pedrante is nu in balbezit. Pedrante geeft de bal voor. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Yarəliyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński geeft de bal voor. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:6

53e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Núñez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaroszyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:7

53e minuut.
Jaroszyński met een sublieme pass. Ämarik is nu in balbezit. Ämarik passt de bal zonder na te denken. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Jaroszyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fox. Fox krijgt een gele kaart. Jaroszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yarəliyev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev geeft een hoge lob. Rutecki springt en kopt de bal. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rutecki rent richting de bal. Rutecki passt de bal met de wreef. Villa rent richting de bal. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Borodičas passt de bal met de wreef. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een hoge lob. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen. Montano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodičas onderschept slim de pass. Borodičas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaroszyński de bal. Jaroszyński schiet op doel. Acosta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:8

76e minuut.
Borodičas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodičas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Yarəliyev geeft een hoge lob. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:9

78e minuut.
Fornerone verovert de bal door een tackle van achteren. Fornerone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fox de bal. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ämarik met de inworp. Valencia speelt de bal door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:10

81e minuut.
Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ämarik rent richting de bal. Ämarik geeft een hoge lob. Truşcă speelt de bal door. Borodičas rent richting de bal. Borodičas geeft de bal voor. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - FC Preston 0:11

85e minuut.
Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villa de bal. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionarios de MTY 87%, FC Preston 13%.
Legionarios de MTY - FC Preston 0:11