Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Hrvati Katolici Dragon Fly
FeD Tactiek 2DefMid
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 41.2
redelijk Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Oršić geeft een hoge lob. Inworp. Alemşah met een snelle inworp. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vukomanović rent richting de bal. Lamers onderschept slim de pass. Lamers speelt de bal door. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Belotti passt de bal in één keer door. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović geeft de bal voor. Pregršt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pregršt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Escobar passt de bal zonder na te denken. Pregršt is nu in balbezit. Pregršt geeft de bal voor. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kuprić geeft de bal voor. Inworp. Murguz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valerjev is nu in balbezit. Valerjev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oršić geeft een lange en hoge pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar met een sublieme pass. Pregršt rent richting de bal. Pregršt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 55%, Dragon Fly 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Hrvati Katolici - Dragon Fly 0:0

52e minuut.
Belotti probeert naar een medespeler te passen. Lamers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamers passt de bal zonder na te denken. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Belotti geeft een hoge lob. Oršić rent richting de bal. Oršić passt de bal zonder na te denken. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 57%, Dragon Fly 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Hrvati Katolici - Dragon Fly 0:0