Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Fly FC Preston
2DefMid Tactiek 442
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ehm. Jaroszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yarəliyev met een snel genomen vrije trap. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen. Vatle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - FC Preston 0:1

11e minuut.
Zhaozhi passt de bal in één keer door. Alemşah rent richting de bal. Alemşah met een sublieme pass. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon Fly - FC Preston 1:1

12e minuut.
Fornerone heeft problemen om de bal te vangen. Pedrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrante geeft een lange en hoge pass. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Vatle bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Fornerone geeft de bal voor. Rutecki kopt de bal weg. Daar is Jeziorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński probeert naar een medespeler te passen. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Rutecki heeft problemen om de bal te vangen. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Vatle bokst de bal weg.

44e minuut.
Ämarik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft de bal voor. Jaroszyński springt en kopt de bal. Vatle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - FC Preston 1:2

45e minuut.
Zhaozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaozhi passt de bal met de wreef. Pedrante is nu in balbezit. Hyżorek verovert de bal door een tackle van achteren. Hyżorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 66%, FC Preston 34%.
Dragon Fly - FC Preston 1:2

53e minuut.
Rutecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vázquez de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Vatle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - FC Preston 1:3

58e minuut.
Klungelig pakt Zhaozhi de bal. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński passt de bal met de wreef. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Vatle bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ämarik neemt de hoekschop. Jeziorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Borodičas geeft een lange en hoge pass. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Vatle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Belotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Hyżorek de bal. Borodičas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borodičas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński passt de bal zonder na te denken. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - FC Preston 1:4

68e minuut.
Ämarik verovert de bal door een tackle van achteren. Ämarik geeft de bal voor. Daar is Jeziorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Ämarik rent richting de bal. Ämarik met een sublieme pass. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Borodičas is nu in balbezit. Borodičas met een sublieme pass. Yarəliyev met een sublieme pass. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Zhaozhi geeft een lange en hoge pass. Kuril kopt de bal weg. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Vatle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Belotti heeft problemen om de bal te vangen. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal in één keer door. Borodičas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodičas geeft een lange en hoge pass. Vatle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 76%, FC Preston 24%.
Dragon Fly - FC Preston 1:4