Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars Legionarios de MTY
Håkon1 Tactiek LegionNew
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 33.8
adequate Schieten weak
average Passen adequate
weak Verdedigen good


32e minuut.
Truşcă is nu in balbezit. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin met een sublieme pass. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 44%, Legionarios de MTY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFK Allstars - Legionarios de MTY 0:0

51e minuut.
Villa passt de bal in één keer door. Núñez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzywa. Núñez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Núñez kan niet meer verder spelen. Berendei komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kornas passt de bal met de wreef. Ramsland rent richting de bal. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Bojin de bal. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski is nu in balbezit. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ramsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei met een sublieme pass. Petković rent richting de bal. Petković haalt uit met een fantastische trap. Solem bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 52%, Legionarios de MTY 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFK Allstars - Legionarios de MTY 0:0