Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Fly La PoP MAChiNE
2DefMid Tactiek TrAiNinG 4231
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 44.3
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Zhaozhi probeert naar een medespeler te passen. Hyżorek heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca begaat een overtreding. Ciocca krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Yeğin speelt de bal door. Gopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopar met een sublieme pass. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alemşah passt de bal in één keer door. Zhaozhi rent richting de bal. Belotti probeert naar een medespeler te passen. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 51%, La PoP MAChiNE 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon Fly - La PoP MAChiNE 0:0

56e minuut.
Silva rent richting de bal. Vázquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karamon komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Alemşah onderschept slim de pass. Alemşah geeft een hoge lob. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Post probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jeziorkowski controleert de bal met de borst. Karamon is nu in balbezit. Jeziorkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeziorkowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hyżorek speelt de bal door. Daar is Zhaozhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhaozhi met een sublieme pass. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Post probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 45%, La PoP MAChiNE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon Fly - La PoP MAChiNE 0:0