Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 18:27
  • Competitiewedstrijd: Emirates Cup
  • Stadion: Preston Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6755
FC Preston NK Hrvati Katolici
442 Tactiek JAKA
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 44.9
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


19e minuut.
Borodičas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodičas passt de bal in één keer door. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yarəliyev geeft de bal voor. Rutecki is nu in balbezit. Gortan is nu in balbezit. Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki schiet op doel. Rubelj bokst de bal weg.

27e minuut.
Kuril bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerjev verovert de bal door een tackle van achteren. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol draait met de bal, schiet en ... Salvador werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft de bal voor. Jaroszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Rubelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ämarik onderschept slim de pass. Ämarik met een sublieme pass. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev geeft de bal voor. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen. Rubelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ämarik met een snelle inworp. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Lovrenović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 38%, NK Hrvati Katolici 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Preston - NK Hrvati Katolici 0:0

50e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Rutecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubelj bokst de bal weg.

57e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oršić. Valencia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yarəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rutecki kopt de bal weg. Ämarik geeft een lange en hoge pass. Oršić kopt de bal weg. Ämarik geeft een lange en hoge pass. Rubelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Valencia speelt de bal door. Ämarik is nu in balbezit. Ämarik passt de bal zonder na te denken. Daar is Rutecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Pedrante de bal onder controle te krijgen. Gvardiol is nu in balbezit. Vlašić begaat een overtreding. Vlašić krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ropoša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft de bal voor. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Borodičas met de inworp. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Gortan kan de bal niet met de borst controleren. Rubelj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 31%, NK Hrvati Katolici 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Preston - NK Hrvati Katolici 0:0