Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars Dragon Fly
Håkon1 Tactiek 2DefMid
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
40.1 gemiddelde waardering 40.7
goed Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Alemşah heeft problemen om de bal te vangen. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin met een sublieme pass. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski haalt uit met een fantastische trap. Vatle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ehm geeft de bal voor. Kornas heeft problemen om de bal te vangen. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Solem trapt de bal weg. Bojin rent richting de bal. Bojin speelt de bal door. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solem trapt de bal weg. Zhaozhi kopt de bal weg. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Solem met een harde bal richting middenveld. Alemşah is nu in balbezit. Grzywa begaat een overtreding. Grzywa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hyżorek stond buitenspel. Solem maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alemşah geeft de bal voor. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Alemşah onderschept slim de pass. Alemşah speelt de bal door. Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft een lange en hoge pass. Moksnes springt en kopt de bal. Vatle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 46%, Dragon Fly 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFK Allstars - Dragon Fly 0:0

47e minuut.
Ramsland verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsland geeft een lange en hoge pass. Kuprić is nu in balbezit. Sandsmark verovert de bal door een tackle van achteren. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ramsland verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsland geeft de bal voor. Moksnes rent richting de bal. Moksnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Dragon Fly 1:0

65e minuut.
Hyżorek verovert de bal door een tackle van achteren. Belotti is nu in balbezit. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFK Allstars - Dragon Fly 1:1

67e minuut.
Kornas rent richting de bal. Kornas passt de bal in één keer door. Daar is Ramsland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zhaozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogančević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhaozhi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pitry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Resende de bal. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap. Solem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Jeziorkowski passt de bal in één keer door. Ehm is nu in balbezit. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Dragon Fly 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 38%, Dragon Fly 62%.
FFK Allstars - Dragon Fly 2:1