Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Hrvati Katolici FFK Allstars
JAKA Tactiek Håkon1
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
35.2 gemiddelde waardering 39.3
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Birkić rent richting de bal. Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornas met een sublieme pass. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bojin kan de bal niet met de borst controleren. Bojin geeft een lange en hoge pass. Moksnes rent richting de bal. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Rubelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 0:1

13e minuut.
Lovrenović speelt de bal door. Vukomanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 0:2

14e minuut.
Bojin passt de bal zonder na te denken. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski passt de bal in één keer door. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... Rubelj bokst de bal weg. Paal!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Martinović de bal onder controle te krijgen. Lovrenović met een sublieme pass. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solem met een harde bal richting middenveld. Ropoša kopt de bal weg. Gvardiol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 1:2

22e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar onderschept slim de pass. Escobar geeft de bal voor. Gvardiol springt en kopt de bal. Solem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 2:2

24e minuut.
Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski passt de bal in één keer door. Valerjev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes onderschept slim de pass. Moksnes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bojin rent richting de bal. Inworp. Bojin met een snelle inworp. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Martinović passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass. Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol schiet op doel. Solem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Grzywa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ropoša met de inworp. Valerjev rent richting de bal. Valerjev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 57%, FFK Allstars 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 2:2

53e minuut.
Valerjev kopt de bal weg. Padín probeert naar een medespeler te passen. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... Rubelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 2:3

58e minuut.
Lovrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark onderschept slim de pass. Sandsmark met een sublieme pass. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Rubelj bokst de bal weg.

60e minuut.
Bojin speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chrząstowski stond buitenspel. Despot maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 3:3

65e minuut.
Ramsland met een sublieme pass. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin passt de bal in één keer door. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sandsmark controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Despot neemt vlug de vrije trap. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol draait met de bal, schiet en ... Solem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 4:3

72e minuut.
Martinović speelt de bal door. Lovrenović is nu in balbezit. Lovrenović geeft een hoge lob. Birkić rent richting de bal. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 5:3

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywa met een snelle inworp. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Moksnes springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Resende kopt de bal weg. Bojin probeert de bal aan de voet te houden. Bojin met een sublieme pass. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogančević is nu in balbezit. Dogančević met een sublieme pass. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes schiet op doel. Rubelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 46%, FFK Allstars 54%.
NK Hrvati Katolici - FFK Allstars 5:3