Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La PoP MAChiNE FC Preston
TrAiNinG 4231 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 56.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


17e minuut.
Borodičas heeft problemen om de bal te vangen. Borodičas passt de bal met de wreef. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Borodičas is nu in balbezit. Borodičas passt de bal in één keer door. Ämarik speelt de bal door. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Ämarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ämarik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciocca de bal. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ämarik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Burrull. Ämarik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yarəliyev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rutecki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Ämarik is nu in balbezit. Ämarik passt de bal in één keer door. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Urdinarán probeert naar een medespeler te passen. Ubal is nu in balbezit. Fornerone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fornerone is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Salvador met een harde bal richting middenveld. Yeğin kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedrante de bal. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Salvador bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 65%, FC Preston 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La PoP MAChiNE - FC Preston 0:0

58e minuut.
Mureşan geeft een hoge lob. Pedrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrante geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia met een sublieme pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Aré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Borodičas speelt de bal door. Rutecki is nu in balbezit. Pérez Burrull is nu in balbezit. Rutecki onderschept slim de pass. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Rutecki geeft een lange en hoge pass. Post verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - FC Preston 0:1

90e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. Post bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - FC Preston 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 69%, FC Preston 31%.
La PoP MAChiNE - FC Preston 0:2