Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oremor FC Indopora
atk Tactiek Formasi Liga
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 30.1
good Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis geeft de bal voor. Klungelig pakt Sasongko de bal. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Panggabean trapt de bal weg van het doel. Theofanous kopt de bal weg. Zăituc probeert de bal aan de voet te houden. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Rudiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis is nu in balbezit. Sybis speelt de bal door. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zăituc is nu in balbezit. Zăituc passt de bal zonder na te denken. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Panggabean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Lombrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc passt de bal in één keer door. O`Connor heeft problemen om de bal te vangen. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor passt de bal met de wreef. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Hendardi met een sublieme pass. Ivolgin is nu in balbezit. Ivolgin met een sublieme pass. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lombrea rent richting de bal. Lombrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Indopora 1:0

33e minuut.
Aron geeft een hoge lob. O`Connor rent richting de bal. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Panggabean bokst de bal weg.

36e minuut.
Lombrea controleert de bal met de borst. Hendardi is nu in balbezit. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Zăituc rent richting de bal. Zăituc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aron kopt de bal weg. Sybis heeft problemen om de bal te vangen. Sybis met een sublieme pass. Lombrea heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Muscă geeft een hoge lob. Paul rent richting de bal. Paul geeft een lange en hoge pass. O`Connor rent richting de bal. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Lombrea geeft de bal voor. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Indopora 2:0

45e minuut.
Godoy komt het veld opgelopen. Fajersson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oremor FC 29%, Indopora 71%.
Oremor FC - Indopora 2:0

46e minuut.
Dutkiewicz komt het veld opgelopen. Osadici komt het veld opgelopen. Miley komt het veld opgelopen. Vigoni passt de bal in één keer door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hendardi krijgt een gele kaart. Dutkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Osadici neemt zijn aanloop. Panggabean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Indopora 3:0

64e minuut.
Ivolgin passt de bal met de wreef. Hendardi rent richting de bal. Dutkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Indopora 4:0

82e minuut.
Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivolgin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivolgin geeft een hoge lob. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson schiet op doel. Panggabean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Sybis de bal. Sybis probeert naar een medespeler te passen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Miley geeft een hoge lob. Daar is Vigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérard geeft een lange en hoge pass. Zamrani rent richting de bal. Holčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Indopora 4:1

90e minuut.
Vigoni is nu in balbezit. Vigoni passt de bal zonder na te denken. Gérard rent richting de bal. Gérard geeft de bal voor. Zamrani springt en kopt de bal. Holčák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oremor FC 38%, Indopora 62%.
Oremor FC - Indopora 4:1