Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
newbie Athena´´s
spain wc Tactiek FIIIU
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 43.7
good Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen good


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczyński met de inworp. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta geeft een lange en hoge pass. Blackman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Prakash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giraldo is nu in balbezit. Pinilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giraldo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filipovič legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Gruszecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prakash met de inworp. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pinilla passt de bal met de wreef. Malcom is nu in balbezit. Malcom passt de bal zonder na te denken. Escala rent richting de bal. Escala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Güdür de bal onder controle te krijgen. Lazão onderschept slim de pass. Lazão met een sublieme pass. Escala is nu in balbezit. Escala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Łuczyński passt de bal zonder na te denken. Escala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapek. Escala raakt geblesseerd tijdens het duel. Marotta wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Güdür bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazão verovert de bal door een tackle van achteren. Lazão met een sublieme pass. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel. Wirtek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gültekin probeert de bal aan de voet te houden. Blackman is nu in balbezit. Frolich rent richting de bal. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Malcom bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič verovert de bal door een tackle van achteren. Filipovič passt de bal met de wreef. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Blackman kopt de bal weg. Frolich heeft problemen om de bal te vangen. Escala rent richting de bal. Escala draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Blackman onderschept slim de pass. Blackman speelt de bal door. Sapieha is nu in balbezit. Sapieha geeft de bal voor. Escala maakt een snoekduik en kopt de bal. Wirtek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman onderschept slim de pass. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - Athena´´s 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 56%, Athena´´s 44%.
newbie - Athena´´s 0:1

49e minuut.
Łuczyński passt de bal zonder na te denken. Malcom geeft een lange en hoge pass. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... Wirtek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wiercipięta neemt de hoekschop. Giraldo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
newbie - Athena´´s 1:1

65e minuut.
Malcom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Marotta passt de bal zonder na te denken. Blackman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gültekin. Blackman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wirtek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki passt de bal in één keer door. Pinilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giraldo rent richting de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lazão is nu in balbezit. Güdür verovert de bal door een tackle van achteren. Malcom begaat een overtreding. Malcom krijgt een gele kaart. Güdür raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Sapieha met een sublieme pass. Escala heeft problemen om de bal te vangen. Frolich rent richting de bal. Escala verovert de bal door een tackle van achteren. Escala haalt uit met een fantastische trap. Wirtek bokst de bal weg. Blackman is nu in balbezit. Blackman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - Athena´´s 1:2

89e minuut.
Malcom raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelè komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 60%, Athena´´s 40%.
newbie - Athena´´s 1:2