Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catenaccio F.C. Argerich FC
Anormal Tactiek 5-2-3
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Requena speelt de bal door. Radinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radinović geeft de bal voor. Ławreszuk is nu in balbezit. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Argerich FC 1:0

20e minuut.
Tyrajski verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrajski geeft een lange en hoge pass. Lomas is nu in balbezit. Lomas draait met de bal, schiet en ... Verstraete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Argerich FC 2:0

29e minuut.
Pagliari probeert naar een medespeler te passen. Botello is nu in balbezit. Botello probeert naar een medespeler te passen. Cibils is nu in balbezit. Cibils schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Cibils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore rent richting de bal. Cibils verovert de bal door een tackle van achteren. Cibils draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Radinović passt de bal zonder na te denken. Ławreszuk is nu in balbezit. Garay rent richting de bal. Ławreszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ławreszuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Argerich FC 3:0

40e minuut.
Fiore onderschept slim de pass. Fiore geeft de bal voor. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ... Verstraete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Raponi kopt de bal weg. Ławreszuk rent richting de bal. Weber is nu in balbezit. Ławreszuk onderschept slim de pass. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ławreszuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Sârb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas speelt de bal door. Radinović rent richting de bal. Radinović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 46%, Argerich FC 54%.
Catenaccio F.C. - Argerich FC 3:0

46e minuut.
Vascu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lintner geeft een hoge lob. Sârb kopt de bal weg. Daar is Requena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Radinović probeert naar een medespeler te passen. Lintner is nu in balbezit. Lintner geeft een lange en hoge pass. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Verstraete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendelevich komt het veld opgelopen. La Rosa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vascu passt de bal in één keer door. Cibils rent richting de bal. Fiore verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrajski geeft een hoge lob. Lomas met een sublieme pass. Verstraete bokst de bal weg.

72e minuut.
Requena heeft problemen om de bal te vangen. Lomas is nu in balbezit. Lomas passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Verstraete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ranzini heeft problemen om de bal te vangen. Raponi is nu in balbezit. Raponi geeft de bal voor. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Verstraete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Mendelevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski geeft de bal voor. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Verstraete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 39%, Argerich FC 61%.
Catenaccio F.C. - Argerich FC 3:0