Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-27 02:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Legion FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1767
Legion FC C.D. Crissiali
Def1 Tactiek 102
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten good
poor Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Valbuena passt de bal zonder na te denken. Kašaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašaj passt de bal zonder na te denken. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ... Bałamut bokst de bal weg.

9e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Kašaj onderschept slim de pass. Kašaj speelt de bal door. Klungelig pakt Cuco Espino de bal. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tskhovrebov trapt de bal weg. Kašaj kopt de bal weg. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Valbuena speelt de bal door. Daar is Kašaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stasiak rent richting de bal. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Kašaj is nu in balbezit. Kašaj met een sublieme pass. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mondragon met een sublieme pass. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Juárez rent richting de bal. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Argueta probeert naar een medespeler te passen. Kašaj is nu in balbezit. Kašaj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cuco Espino de bal. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Orellana probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Solorzano is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guzmán met een snelle inworp. Stasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuco Espino. Cuco Espino krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Daar is Mondragon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ... Bałamut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pelegero de bal. Pelegero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cabrera passt de bal met de wreef. Kašaj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bănescu. Kašaj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kašaj kan niet meer verder spelen. Yiğitarslanoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 74%, C.D. Crissiali 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion FC - C.D. Crissiali 0:0

47e minuut.
Guzmán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prada komt het veld opgelopen. Yiğitarslanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stasiak is nu in balbezit. Cuco Espino onderschept slim de pass. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Cuco Espino is nu in balbezit. Stasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pelegero speelt de bal door. Orellana is nu in balbezit. Orellana geeft een hoge lob. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Mondragon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitarslanoğlu met een snelle inworp. Valbuena geeft de bal voor. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Bałamut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bałamut met een harde bal richting middenveld. Argueta kopt de bal weg. Klungelig pakt Stasiak de bal. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 88%, C.D. Crissiali 12%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion FC - C.D. Crissiali 0:0