Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Uragano Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4250
Uragano F.C. Capsano
4123 Tactiek 4-4-2 b
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
37.3 gemiddelde waardering 42.9
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


9e minuut.
Pecoriello geeft een lange en hoge pass. Lorenzotti speelt de bal door. Vernier probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lorenzotti is nu in balbezit. Hoàng Việt onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Byczyński. Byczyński krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Paternostro kopt de bal weg. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt probeert naar een medespeler te passen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Verger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Battino passt de bal in één keer door. Pecoriello rent richting de bal. Pecoriello geeft een lange en hoge pass. Masselli is nu in balbezit. Masselli schiet op doel. Verger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sargan geeft een hoge lob. Hoàng Việt kopt de bal weg. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Verger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - F.C. Capsano 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 62%, F.C. Capsano 38%.
Uragano - F.C. Capsano 0:1

51e minuut.
Facincani bereikt de bal nog maar net als eerste. Facincani geeft een lange en hoge pass. Pecoriello rent richting de bal. Pecoriello draait met de bal, schiet en ... Verger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - F.C. Capsano 0:2

74e minuut.
Janketić passt de bal in één keer door. Sargan is nu in balbezit. Pecoriello onderschept slim de pass. Pecoriello haalt uit met een fantastische trap. Verger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Battino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sargan is nu in balbezit. Pecoriello verovert de bal door een tackle van achteren. Pecoriello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Siekierka rent richting de bal. Siekierka probeert naar een medespeler te passen. Paternostro speelt de bal door. Vernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 62%, F.C. Capsano 38%.
Uragano - F.C. Capsano 0:2