Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Filo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2997
Pisaurum FC Palma Soriano
QQD Tactiek 2da2A
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
33 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten outstanding
weak Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Brood geeft een lange en hoge pass. Fois kopt de bal weg. Maroso is nu in balbezit. Tristá verovert de bal door een tackle van achteren. Tristá schiet op doel. Racanati bokst de bal weg. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft een lange en hoge pass. Tristá krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tadiotto passt de bal zonder na te denken. Brood rent richting de bal. Brood probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tristá de bal. Tristá haalt uit met een fantastische trap. Racanati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Brood speelt de bal door. Olak rent richting de bal. Maradona is nu in balbezit. Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Olak geeft een lange en hoge pass. Racanati bokst de bal weg.

18e minuut.
Tristá rent richting de bal. Sangion rent richting de bal. Tristá onderschept slim de pass. Tristá schiet op doel. Racanati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pisaurum - FC Palma Soriano 0:1

20e minuut.
Brood onderschept slim de pass. Brood passt de bal in één keer door. Olak heeft problemen om de bal te vangen. Tadiotto rent richting de bal. Tadiotto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vezbergas rent richting de bal. Vezbergas met een sublieme pass. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá haalt uit met een fantastische trap. Racanati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pisaurum - FC Palma Soriano 0:2

38e minuut.
Arango rent richting de bal. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak passt de bal in één keer door. Tristá rent richting de bal. Tristá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Racanati met een harde bal richting middenveld. Vezbergas kopt de bal weg. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Tristá de bal. Mariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá onderschept slim de pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pisaurum 73%, FC Palma Soriano 27%.
Pisaurum - FC Palma Soriano 0:2

50e minuut.
Fois passt de bal met de wreef. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak passt de bal zonder na te denken. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chiaramonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Olak geeft de bal voor. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Brood is nu in balbezit. Maroso rent richting de bal. Brood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brood krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Olak geeft een hoge lob. Mariello rent richting de bal. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Fois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango rent richting de bal. Arango geeft een hoge lob. Tristá krijgt zijn hoofd ertegen. Racanati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pisaurum - FC Palma Soriano 0:3

61e minuut.
Chiaramonte controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fontela neemt vlug de vrije trap. Beverina probeert de bal met de borst te controleren. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vezbergas passt de bal in één keer door. Brood is nu in balbezit. Brood passt de bal zonder na te denken. Tristá heeft problemen om de bal te vangen. Tristá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pisaurum - FC Palma Soriano 0:4

76e minuut.
Sangion probeert naar een medespeler te passen. Tadiotto speelt de bal door. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá schiet op doel. Racanati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pisaurum - FC Palma Soriano 0:5

85e minuut.
Doeltrap. Racanati trapt de bal weg. Tadiotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Tristá de bal. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Olak kopt de bal weg. Mariello heeft problemen om de bal te vangen. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pisaurum 78%, FC Palma Soriano 22%.
Pisaurum - FC Palma Soriano 0:5