Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany Alfa Szczecin
áčko2 Tactiek base_c
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.1 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Doichinov geeft een lange en hoge pass. Hruşcă kopt de bal weg. Petrák controleert de bal met de borst. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı haalt uit met een fantastische trap. Hudzík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Talliss geeft de bal voor. Petrák controleert de bal met de borst. Altaylı rent richting de bal. Altaylı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Alfa Szczecin 0:1

20e minuut.
Uhlárik rent richting de bal. Uhlárik geeft een lange en hoge pass. Trop rent richting de bal. Trop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Beteringhe onderschept slim de pass. Inworp. Dúbravec met de inworp. Dvorák is nu in balbezit. Dvorák geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Talliss rent richting de bal. Talliss met een sublieme pass. Doichinov rent richting de bal. Doichinov geeft een hoge lob. Hruşcă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jasoň is nu in balbezit. Jasoň passt de bal met de wreef. Furpak speelt de bal door. Trop is nu in balbezit. Trop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dúbravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dúbravec speelt de bal door. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 59%, Alfa Szczecin 41%.
Botafogo Piešťany - Alfa Szczecin 0:1

47e minuut.
Furpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Altaylı met een sublieme pass. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel. Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gándara passt de bal zonder na te denken. McColl is nu in balbezit. McColl passt de bal zonder na te denken. Laspochoritis is nu in balbezit. Laspochoritis draait met de bal, schiet en ... Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Doichinov passt de bal zonder na te denken. McColl probeert naar een medespeler te passen. Laspochoritis rent richting de bal. Laspochoritis geeft een hoge lob. Hruşcă maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudzík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 58%, Alfa Szczecin 42%.
Botafogo Piešťany - Alfa Szczecin 0:1