Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin Botafogo Piešťany
base_c Tactiek áčko2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen good


10e minuut.
Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gándara passt de bal in één keer door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Botafogo Piešťany 1:0

13e minuut.
Uhlárik speelt de bal door. Dúbravec rent richting de bal. Dúbravec passt de bal in één keer door. Czendej rent richting de bal. Czendej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dúbravec met een snelle inworp. Jasoň is nu in balbezit. Jasoň geeft de bal voor. Trop krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laspochoritis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gándara rent richting de bal. Gándara passt de bal in één keer door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jasoň passt de bal zonder na te denken. Furpak rent richting de bal. Furpak passt de bal zonder na te denken. Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 54%, Botafogo Piešťany 46%.
Alfa Szczecin - Botafogo Piešťany 1:0

50e minuut.
Gándara kan de bal niet met de borst controleren. Furpak speelt de bal door. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej draait met de bal, schiet en ... Surdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfa Szczecin - Botafogo Piešťany 1:1

54e minuut.
Talliss speelt de bal door. Doichinov heeft problemen om de bal te vangen. Gándara probeert naar een medespeler te passen. Laspochoritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspochoritis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petrák geeft een hoge lob. Hruşcă probeert de bal aan de voet te houden. Jasoň rent richting de bal. Jasoň passt de bal zonder na te denken. Czendej rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Doichinov heeft problemen om de bal te vangen. Uhlárik geeft een lange en hoge pass. Doichinov geeft de bal voor. McColl kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dvorák rent richting de bal. Dvorák speelt de bal door. Czendej is nu in balbezit. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Surdyga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
McColl passt de bal met de wreef. Petrák verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Hudzík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Laspochoritis met de inworp. Dvorák speelt de bal door. Czendej is nu in balbezit. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Surdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Botafogo Piešťany 1:2

82e minuut.
Dúbravec met een sublieme pass. Laspochoritis probeert de bal aan de voet te houden. Czendej is nu in balbezit. Czendej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Botafogo Piešťany 1:3

89e minuut.
Dvorák verovert de bal door een tackle van achteren. Dvorák passt de bal in één keer door. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Surdyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Botafogo Piešťany 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 52%, Botafogo Piešťany 48%.
Alfa Szczecin - Botafogo Piešťany 1:4