Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Rajec Snipers Vištuk
4-5-1 Tactiek 4-4-2-edit
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 32.7
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
solid Verdedigen average


9e minuut.
Øhlenschlæger passt de bal met de wreef. Abruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Snipers Vištuk 1:0

15e minuut.
Sopko verovert de bal door een tackle van achteren. Sopko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abruta de bal. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hutsko met een sublieme pass. Uhas speelt de bal door. Busquets rent richting de bal. Busquets schiet op doel. Ostrica probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ostrica met een sublieme pass. Sopko kopt de bal weg. Abruta is nu in balbezit. Moore onderschept slim de pass. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bertone geeft de bal voor. Inworp. Brene met de inworp. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Abruta kopt de bal weg. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abruta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Max met de inworp. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Øhlenschlæger bereikt de bal nog maar net als eerste. Øhlenschlæger geeft een lange en hoge pass. Busquets is nu in balbezit. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Ostrica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Snipers Vištuk 2:0

45e minuut.
Busquets rent richting de bal. Kocka rent richting de bal. Busquets onderschept slim de pass. Busquets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 25%, Snipers Vištuk 75%.
MFK Rajec - Snipers Vištuk 2:0

47e minuut.
Cionna passt de bal met de wreef. Daar is Max, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max geeft een hoge lob. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Ostrica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Snipers Vištuk 3:0

48e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max passt de bal zonder na te denken. Øhlenschlæger speelt de bal door. Klungelig pakt Moore de bal. Moore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Snipers Vištuk 4:0

50e minuut.
Abruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Abruta geeft een hoge lob. Brene kopt de bal weg. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Moore passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sopko de bal. Kocka is nu in balbezit. Moore onderschept slim de pass. Moore haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Carlsson komt het veld opgelopen. Ostrica trapt de bal weg. Max kopt de bal weg. Daar is Kocka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Max met een sublieme pass. Cionna is nu in balbezit. Moore is nu in balbezit. Cionna geeft de bal voor. Busquets springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Snipers Vištuk 5:0

67e minuut.
Závadník onderschept slim de pass. Závadník passt de bal met de wreef. Max rent richting de bal. Max geeft een lange en hoge pass. Rinčo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostrica probeert naar een medespeler te passen. Cionna speelt de bal door. Daar is Max, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Max met een sublieme pass. Cionna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cionna probeert naar een medespeler te passen. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ostrica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Snipers Vištuk 6:0

74e minuut.
Ostrica speelt de bal door. Cionna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cionna passt de bal met de wreef. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets passt de bal met de wreef. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets rent richting de bal. Busquets schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Busquets schiet op doel. Ostrica met een sublieme pass. Øhlenschlæger kopt de bal weg. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Ostrica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Snipers Vištuk 7:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carlsson met een snelle inworp. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ... Ostrica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bertone trapt de bal weg van het doel. Øhlenschlæger kopt de bal weg. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 17%, Snipers Vištuk 83%.
MFK Rajec - Snipers Vištuk 7:0