Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snipers Vištuk MFK Rajec
4-4-2-edit Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Kurňa passt de bal in één keer door. Márquez met een sublieme pass. Pichlmann kopt de bal weg. Busquets is nu in balbezit. Busquets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:1

9e minuut.
Cionna passt de bal met de wreef. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinčo is nu in balbezit. Pichlmann onderschept slim de pass. Pichlmann schiet op doel. Ostrica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hannák haalt uit met een fantastische trap. Abruta probeert de bal aan de voet te houden. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Ostrica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:2

17e minuut.
Cionna passt de bal zonder na te denken. Hannák is nu in balbezit. Uhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uhas krijgt een gele kaart. Hannák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Øhlenschlæger met een snel genomen vrije trap. Hannák kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Krejč met de inworp. Ribka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribka met een sublieme pass. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Márquez met een harde bal richting middenveld. Závadník is nu in balbezit. Pichlmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pichlmann krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kocka passt de bal in één keer door. Abruta is nu in balbezit. Hannák begaat een overtreding. Hannák krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Max is nu in balbezit. Max passt de bal met de wreef. Pichlmann is nu in balbezit. Hannák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 65%, MFK Rajec 35%.
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:2

51e minuut.
Hannák passt de bal met de wreef. Max rent richting de bal. Max passt de bal in één keer door. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:3

66e minuut.
Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann geeft een hoge lob. Kocka probeert naar een medespeler te passen. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:4

67e minuut.
Ben Dov komt het veld opgelopen. Sopko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann geeft een hoge lob. Busquets is nu in balbezit. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Abruta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hannák is nu in balbezit. Hannák haalt uit met een fantastische trap. Ribka heeft problemen om de bal te vangen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets schiet op doel. Ostrica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bertone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sopko met een snelle inworp. Busquets is nu in balbezit. Busquets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:5

80e minuut.
Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka verovert de bal door een tackle van achteren. Žofka passt de bal met de wreef. Kurňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurňa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cionna onderschept slim de pass. Cionna geeft een hoge lob. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Ostrica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 70%, MFK Rajec 30%.
Snipers Vištuk - MFK Rajec 0:6