Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snipers Vištuk Alfa Szczecin
4-4-2-edit Tactiek base_c
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 55.8
average Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen good


5e minuut.
Doichinov speelt de bal door. Altaylı rent richting de bal. Altaylı passt de bal met de wreef. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Ostrica bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostrica met een harde bal richting middenveld. Gándara kopt de bal weg. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel. Ostrica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laspochoritis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McColl rent richting de bal. McColl geeft een hoge lob. Bertone heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Laspochoritis passt de bal zonder na te denken. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl speelt de bal door. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bertone verovert de bal door een tackle van achteren. Bertone geeft de bal voor. Uhas is nu in balbezit. Kurňa is nu in balbezit. Kurňa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Surdyga met een harde bal richting middenveld. McColl kopt de bal weg. Abruta controleert de bal met de borst. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı passt de bal in één keer door. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:2

41e minuut.
Talliss speelt de bal door. McColl heeft problemen om de bal te vangen. McColl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hruşcă de bal. Hruşcă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ribka rent richting de bal. Gándara onderschept slim de pass. Gándara probeert naar een medespeler te passen. Laspochoritis rent richting de bal. Laspochoritis passt de bal met de wreef. Ostrica bokst de bal weg. Hruşcă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:3

45e minuut.
Abruta geeft de bal voor. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe geeft een lange en hoge pass. Hruşcă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 66%, Alfa Szczecin 34%.
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:4

54e minuut.
Klungelig pakt Talliss de bal. Talliss passt de bal in één keer door. Doichinov is nu in balbezit. Doichinov geeft een lange en hoge pass. Hruşcă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doichinov is nu in balbezit. Ribka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doichinov. Doichinov krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Laspochoritis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McColl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocka. Kocka krijgt een gele kaart. McColl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laspochoritis met een snel genomen vrije trap. Hruşcă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doichinov rent richting de bal. Bertone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doichinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doichinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altaylı maakt een snoekduik en kopt de bal. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doichinov passt de bal met de wreef. Altaylı is nu in balbezit. Rinčo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altaylı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gándara neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:5

84e minuut.
Doichinov geeft de bal voor. Daar is Abruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Ostrica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:6

87e minuut.
Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abruta de bal. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 77%, Alfa Szczecin 23%.
Snipers Vištuk - Alfa Szczecin 0:6