Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin Snipers Vištuk
base_c Tactiek 4-4-2-edit
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 40.3
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Beteringhe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

12e minuut.
Doichinov passt de bal in één keer door. Gándara rent richting de bal. Gándara passt de bal met de wreef. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Torniainen passt de bal zonder na te denken. Kocka rent richting de bal. Kocka geeft de bal voor. Žofka rent richting de bal. Žofka haalt uit met een fantastische trap. Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baidinger is nu in balbezit. Baidinger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gándara de bal onder controle te krijgen. Kurňa maakt een snoekduik en kopt de bal. Surdyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Žofka kopt de bal weg. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek passt de bal met de wreef. Kurňa heeft problemen om de bal te vangen. Kurňa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Altaylı geeft een hoge lob. Závadník probeert de bal met de borst te controleren. Gándara geeft de bal voor. Hruşcă krijgt zijn hoofd ertegen. Ostrica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 1:0

26e minuut.
Laspochoritis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft een hoge lob. Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Doichinov passt de bal zonder na te denken. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gándara met een sublieme pass. Altaylı rent richting de bal. Altaylı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baidinger probeert naar een medespeler te passen. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Torniainen onderschept slim de pass. Torniainen geeft een lange en hoge pass. Altaylı rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Altaylı probeert de bal aan de voet te houden. Meister rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uhas. Meister raakt geblesseerd tijdens het duel. Meister wilt de vrije trap nemen. Ostrica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 34%, Snipers Vištuk 66%.
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 2:0

49e minuut.
Uhas speelt de bal door. Baidinger rent richting de bal. Baidinger met een sublieme pass. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 2:1

50e minuut.
Kocka speelt de bal door. Doichinov rent richting de bal. Doichinov speelt de bal door. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı schiet op doel. Ostrica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doichinov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Altaylı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rinčo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doichinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gándara is nu in balbezit. Gándara geeft een hoge lob. Ostrica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 3:1

57e minuut.
Kocka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocka geeft een hoge lob. Žofka rent richting de bal. Kurňa is nu in balbezit. Kurňa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Závadník de bal. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl passt de bal zonder na te denken. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 4:1

79e minuut.
Laspochoritis met een snelle inworp. Baidinger is nu in balbezit. Baidinger geeft een hoge lob. Žofka rent richting de bal. Žofka haalt uit met een fantastische trap. Surdyga bokst de bal weg. Kurňa rent richting de bal. Kurňa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 4:2

81e minuut.
Uhas met een sublieme pass. Baidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidinger speelt de bal door. Žofka rent richting de bal. Žofka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Talliss de bal onder controle te krijgen. Talliss geeft de bal voor. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Ostrica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 28%, Snipers Vištuk 72%.
Alfa Szczecin - Snipers Vištuk 4:2