Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Rajec Botafogo Piešťany
4-5-1 Tactiek áčko2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Zakrevskis speelt de bal door. Cionna heeft problemen om de bal te vangen. Cionna probeert naar een medespeler te passen. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Petrák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sopko met een snelle inworp. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ... Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cionna kan de bal niet met de borst controleren. Cionna speelt de bal door. Kamenča rent richting de bal. Kamenča draait met de bal, schiet en ... Hudzík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Botafogo Piešťany 1:0

21e minuut.
Dúbravec is nu in balbezit. Dúbravec passt de bal zonder na te denken. Czendej probeert naar een medespeler te passen. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kutiš geeft de bal voor. Øhlenschlæger kopt de bal weg. Carlsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Kamenča de bal. Kamenča schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Carlsson is nu in balbezit. Carlsson passt de bal zonder na te denken. Kutiš rent richting de bal. Kamenča onderschept slim de pass. Kamenča schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Botafogo Piešťany 2:0

29e minuut.
Furpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Furpak geeft de bal voor. Zakrevskis probeert de bal met de borst te controleren. Czendej rent richting de bal. Czendej draait met de bal, schiet en ... Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Max met de inworp. Carlsson rent richting de bal. Carlsson passt de bal zonder na te denken. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča schiet op doel. Hudzík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Petrák geeft een lange en hoge pass. Gassen heeft problemen om de bal te vangen. Gassen speelt de bal door. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max speelt de bal door. Carlsson met een sublieme pass. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča schiet op doel. Hudzík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 39%, Botafogo Piešťany 61%.
MFK Rajec - Botafogo Piešťany 2:0

47e minuut.
Uhlárik speelt de bal door. Dúbravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dúbravec met een sublieme pass. Czendej rent richting de bal. Czendej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Furpak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cionna bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej rent richting de bal. Czendej draait met de bal, schiet en ... Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Moore komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Carlsson is nu in balbezit. Carlsson passt de bal zonder na te denken. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Botafogo Piešťany 3:0

82e minuut.
Inworp. Həsənli komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max speelt de bal door. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson geeft de bal voor. Busquets maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 41%, Botafogo Piešťany 59%.
MFK Rajec - Botafogo Piešťany 3:0