Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany MFK Rajec
áčko2 Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Frumboli passt de bal met de wreef. Puchý is nu in balbezit. Moore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moore krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Moore met een sublieme pass. Cionna is nu in balbezit. Cionna passt de bal zonder na te denken. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Moore rent richting de bal. Moore geeft een hoge lob. Busquets is nu in balbezit. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli schiet op doel. Hudzík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Frumboli passt de bal in één keer door. Cionna rent richting de bal. Cionna geeft een hoge lob. Həsənli maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudzík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - MFK Rajec 0:1

23e minuut.
Uhlárik verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli rent richting de bal. Həsənli passt de bal in één keer door. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gassen passt de bal zonder na te denken. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore passt de bal zonder na te denken. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Hudzík bokst de bal weg.

37e minuut.
Cionna probeert naar een medespeler te passen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Həsənli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - MFK Rajec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 70%, MFK Rajec 30%.
Botafogo Piešťany - MFK Rajec 0:2

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pichlmann komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Gassen passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal in één keer door. Cionna is nu in balbezit. Cionna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dúbravec met een snelle inworp. Cionna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cionna geeft een lange en hoge pass. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. Hudzík bokst de bal weg. Petrák onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ben Dov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pichlmann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - MFK Rajec 0:3

64e minuut.
Frumboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frumboli geeft de bal voor. Busquets kopt de bal weg. Daar is Pichlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - MFK Rajec 0:4

75e minuut.
Léniz met een sublieme pass. Cionna speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een lange en hoge pass. Pichlmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudzík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Doeltrap. Tähtiranta komt het veld opgelopen. Max komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Kubuf komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasoň schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Max raakt geblesseerd tijdens het duel. Max zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Busquets springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zakrevskis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furpak met een snelle inworp. Jasoň rent richting de bal. Jasoň passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 64%, MFK Rajec 36%.
Botafogo Piešťany - MFK Rajec 0:4