Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin MFK Rajec
base_c Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Torniainen is nu in balbezit. Met opzet legt Busquets zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Busquets moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Busquets schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı passt de bal zonder na te denken. Doichinov is nu in balbezit. Doichinov geeft een lange en hoge pass. Hruşcă springt en kopt de bal. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Hruşcă de bal onder controle te krijgen. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een lange en hoge pass. Pichlmann heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann schiet op doel. Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore passt de bal met de wreef. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - MFK Rajec 0:1

36e minuut.
Talliss geeft de bal voor. McColl is nu in balbezit. McColl passt de bal met de wreef. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Léniz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfa Szczecin - MFK Rajec 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 48%, MFK Rajec 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alfa Szczecin - MFK Rajec 1:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakrevskis komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Torniainen passt de bal zonder na te denken. Altaylı rent richting de bal. Altaylı passt de bal met de wreef. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cionna is nu in balbezit. Cionna passt de bal zonder na te denken. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Laspochoritis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gándara geeft een lange en hoge pass. Hruşcă maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - MFK Rajec 2:1

65e minuut.
Frumboli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Frumboli probeert naar een medespeler te passen. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal zonder na te denken. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Surdyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 45%, MFK Rajec 55%.
Alfa Szczecin - MFK Rajec 2:1