Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Rajec Alfa Szczecin
4-3-3 Tactiek base_c
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pichlmann heeft problemen om de bal te vangen. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cionna probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Surdyga bokst de bal weg.

5e minuut.
Pichlmann passt de bal in één keer door. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli passt de bal met de wreef. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Frumboli heeft problemen om de bal te vangen. Frumboli passt de bal met de wreef. Cionna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Alfa Szczecin 1:0

19e minuut.
Laspochoritis rent richting de bal. Laspochoritis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Øhlenschlæger de bal onder controle te krijgen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Həsənli rent richting de bal. Pichlmann rent richting de bal. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli passt de bal zonder na te denken. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gándara is nu in balbezit. Gándara met een sublieme pass. Daar is Laspochoritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore onderschept slim de pass. Moore schiet op doel. Surdyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gándara. Pichlmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frumboli met een snel genomen vrije trap. Beteringhe heeft problemen om de bal te vangen. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torniainen verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson rent richting de bal. Carlsson geeft de bal voor. Pichlmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Léniz passt de bal in één keer door. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson passt de bal in één keer door. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. Surdyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Carlsson rent richting de bal. Carlsson passt de bal met de wreef. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. Surdyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Alfa Szczecin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 41%, Alfa Szczecin 59%.
MFK Rajec - Alfa Szczecin 2:0

48e minuut.
Beteringhe geeft een hoge lob. Øhlenschlæger kopt de bal weg. Moore met een sublieme pass. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Laspochoritis rent richting de bal. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson passt de bal zonder na te denken. Həsənli rent richting de bal. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busquets komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Laspochoritis met een sublieme pass. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Alfa Szczecin 3:0

78e minuut.
Doeltrap. Kamenča komt het veld opgelopen. Max komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Max met een snelle inworp. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een lange en hoge pass. Busquets springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 30%, Alfa Szczecin 70%.
MFK Rajec - Alfa Szczecin 3:0