Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francinho Utd OK soccer
Normal Tactiek 433 attack
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Poklepović is nu in balbezit. Poklepović speelt de bal door. Klungelig pakt Bjørsvik de bal. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Babalade is nu in balbezit. Babalade met een sublieme pass. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:1

11e minuut.
Papadiamantis rent richting de bal. Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik geeft de bal voor. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović schiet op doel. Bogdanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Udeze neemt de hoekschop. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Azzato onderschept slim de pass. Azzato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Turiel de bal. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Babalade met een sublieme pass. Bjørsvik speelt de bal door. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel. Ekoku probeert de bal aan de voet te houden. Bogdanowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Turiel rent richting de bal. Muntean onderschept slim de pass. Muntean passt de bal zonder na te denken. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Udeze geeft een hoge lob. Poklepović kopt de bal weg. Okoduwa heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa schiet op doel. Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:2

24e minuut.
Azzato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McClean met de inworp. Papadiamantis rent richting de bal. Papadiamantis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Muntean geeft de bal voor. Obafemi probeert de bal met de borst te controleren. Obafemi probeert naar een medespeler te passen. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Muntean geeft de bal voor. Poklepović kopt de bal weg. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:3

30e minuut.
McClean probeert naar een medespeler te passen. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ceredero krijgt een gele kaart. Anasiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Anasiak neemt zijn aanloop. Ikeagu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Papadiamantis de bal. Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Babalade rent richting de bal. Babalade geeft de bal voor. Shaaka probeert de bal met de borst te controleren. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shaaka onderschept slim de pass. Udeze verovert de bal door een tackle van achteren. Udeze met een sublieme pass. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:4

38e minuut.
Muntean geeft een lange en hoge pass. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obafemi. Obafemi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Shaaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lertxundi met een snel genomen vrije trap. Anasiak kopt de bal weg. Papadiamantis probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Babalade rent richting de bal. Babalade geeft een hoge lob. Okoduwa kopt de bal weg. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Obafemi is nu in balbezit. Poklepović is nu in balbezit. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. Bogdanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:5

45e minuut.
Poklepović passt de bal in één keer door. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Ekoku probeert de bal aan de voet te houden. Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:6

45e minuut.
Salmenmaa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 74%, OK soccer 26%.
Francinho Utd - OK soccer 0:6

48e minuut.
McClean is nu in balbezit. McClean geeft de bal voor. Babalade is nu in balbezit. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Turiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjørsvik met een sublieme pass. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
McClean probeert de bal aan de voet te houden. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa passt de bal zonder na te denken. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Salmenmaa probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik speelt de bal door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:7

54e minuut.
de Theux de Meylandt komt het veld opgelopen.

56e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt passt de bal zonder na te denken. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ascherl komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Ceredero onderschept slim de pass. Ceredero geeft een hoge lob. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Turiel rent richting de bal. Ascherl verovert de bal door een tackle van achteren. Ascherl met een sublieme pass. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Inworp. Isaev met een snelle inworp. Papadiamantis rent richting de bal. Papadiamantis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azzato de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ascherl geeft een lange en hoge pass. Iyenemi kopt de bal weg. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:8

71e minuut.
Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa passt de bal zonder na te denken. Poklepović is nu in balbezit. Obafemi rent richting de bal. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi met een sublieme pass. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Papadiamantis de bal. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bogdanowicz niet meer kan verder spelen. Igbinadolor komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Stauf geeft een lange en hoge pass. Inworp. McClean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papadiamantis rent richting de bal. Papadiamantis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Salmenmaa geeft een lange en hoge pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi geeft een lange en hoge pass. Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Poklepović is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poklepović rent richting de bal. Poklepović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:9

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obafemi met een snelle inworp. de Theux de Meylandt controleert de bal met de borst. de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Poklepović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:10

87e minuut.
Anasiak passt de bal in één keer door. Daar is Ekoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poklepović rent richting de bal. Poklepović haalt uit met een fantastische trap. Iyenemi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 69%, OK soccer 31%.
Francinho Utd - OK soccer 0:11