Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Haudaneben SoA FC
Win1 Tactiek 352a
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 30.2
matig Schieten zwak
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Küfner zal de hoekschop nemen. Fukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukal passt de bal in één keer door. Daar is Schmieder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmieder draait met de bal, schiet en ... Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konopka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erşahin rent richting de bal. Laguardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguardia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Fukal verovert de bal door een tackle van achteren. Fukal passt de bal in één keer door. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 46%, SoA FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Haudaneben - SoA FC 0:0

55e minuut.
Dracula verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dracula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mastigiani met een snel genomen vrije trap. Yurtseven probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Küfner zal de hoekschop nemen. Daar is Yurtseven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schmieder is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - SoA FC 1:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madimenos komt het veld opgelopen. Mallı komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Yaroshenko met een snelle inworp. Fukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukal geeft een hoge lob. Schmieder rent richting de bal. Schmieder schiet op doel. Mallı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - SoA FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 41%, SoA FC 59%.
FC Haudaneben - SoA FC 2:0