Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC FC Haudaneben
corner Tactiek Win1
47% Balbezit 53%
88% Spel op eigen helft 12%
2 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 27.3
slecht Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder passt de bal in één keer door. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mahmudbəyov kopt de bal weg. Inworp. Yaroshenko met een snelle inworp. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani schiet op doel. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Yaroshenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lars is nu in balbezit. Lars passt de bal zonder na te denken. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Schmieder probeert naar een medespeler te passen. Ağayev probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Yaroshenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mastigiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Smeets met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Küfner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Schmieder rent richting de bal. Schmieder passt de bal zonder na te denken. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani schiet op doel. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:1

14e minuut.
Lars rent richting de bal. Lars passt de bal met de wreef. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:2

16e minuut.
Yakarca passt de bal zonder na te denken. Küfner is nu in balbezit. Küfner passt de bal zonder na te denken. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Küfner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder haalt uit met een fantastische trap. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:3

20e minuut.
Inworp. Yaroshenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:4

20e minuut.
İslam speelt de bal door. Klungelig pakt Mahmudbəyov de bal. Mahmudbəyov speelt de bal door. Czekański met een sublieme pass. Ağayev probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mastigiani heeft problemen om de bal te vangen. Ağayev speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Küfner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Mastigiani de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:5

26e minuut.
İslam probeert naar een medespeler te passen. Yurtseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtseven schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Yaroshenko passt de bal zonder na te denken. Ağayev met een sublieme pass. Inworp. Yaroshenko met een snelle inworp. Mastigiani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:6

33e minuut.
Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaroshenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Küfner is nu in balbezit. Küfner draait met de bal, schiet en ... Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lars de bal. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:7

37e minuut.
Yaroshenko met een snelle inworp. Lars is nu in balbezit. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani schiet op doel. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:8

39e minuut.
Yaroshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldhofer rent richting de bal. Feldhofer passt de bal met de wreef. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:9

42e minuut.
Küfner heeft problemen om de bal te vangen. Küfner probeert naar een medespeler te passen. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:10

43e minuut.
Küfner passt de bal in één keer door. Schmieder is nu in balbezit. Yurtseven rent richting de bal. Schmieder verovert de bal door een tackle van achteren. Schmieder schiet op doel. Ağayev bokst de bal weg. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:11

45e minuut.
Yurtseven passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küfner met de inworp. Schmieder rent richting de bal. Schmieder haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 81%, FC Haudaneben 19%.
SoA FC - FC Haudaneben 0:12

49e minuut.
Yaroshenko met een snelle inworp. Lars probeert naar een medespeler te passen. Schmieder rent richting de bal. Schmieder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:13

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaroshenko met de inworp. Mastigiani heeft problemen om de bal te vangen. Mastigiani schiet op doel. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:14

52e minuut.
Klungelig pakt Abdulla de bal. Abdulla met een sublieme pass. Mastigiani probeert de bal aan de voet te houden. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Yaroshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaroshenko passt de bal met de wreef. Feldhofer probeert naar een medespeler te passen. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:15

55e minuut.
Küfner onderschept slim de pass. Küfner passt de bal in één keer door. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:16

63e minuut.
İslam bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldhofer is nu in balbezit. Feldhofer probeert naar een medespeler te passen. Schmieder rent richting de bal. Schmieder schiet op doel. Ağayev bokst de bal weg. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:17

67e minuut.
Küfner speelt de bal door. Yaroshenko rent richting de bal. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... Paal! Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:18

70e minuut.
Yaroshenko kopt de bal weg. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani passt de bal in één keer door. Küfner bereikt de bal nog maar net als eerste. Küfner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:19

73e minuut.
Ağayev probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Yaroshenko met een snelle inworp. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ağayev trapt de bal weg van het doel. Inworp. Küfner met een snelle inworp. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder draait met de bal, schiet en ... Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Küfner neemt de hoekschop. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:20

77e minuut.
Schmieder rent richting de bal. Schmieder probeert naar een medespeler te passen. Lars speelt de bal door. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:21

79e minuut.
Yaroshenko met een sublieme pass. Daar is Schmieder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmieder passt de bal zonder na te denken. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:22

80e minuut.
Klungelig pakt Mastigiani de bal. Lars rent richting de bal. Klungelig pakt Mastigiani de bal. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:23

88e minuut.
Ağayev probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küfner met de inworp. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder schiet op doel. Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küfner met de inworp. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder draait met de bal, schiet en ... Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - FC Haudaneben 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 95%, FC Haudaneben 5%.
SoA FC - FC Haudaneben 0:24