Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC Arbatax
corner Tactiek MaurinhoD.A.
43% Balbezit 57%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 69
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 37
poor Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen weak


2e minuut.
Poshtadzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusmão probeert de bal met de borst te controleren. Gusmão passt de bal in één keer door. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. Ağayev bokst de bal weg. Ağabəyov heeft problemen om de bal te vangen. Ağabəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:1

6e minuut.
Inworp. Sciascia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev speelt de bal door. Ağabəyov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Smeets verovert de bal door een tackle van achteren. Smeets geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poshtadzhiev neemt de hoekschop. Ağabəyov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:2

9e minuut.
Pamukov passt de bal in één keer door. Ando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gusmão speelt de bal door. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Mahmudbəyov geeft de bal voor. Ando speelt de bal door. Klungelig pakt Sciascia de bal. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Smeets geeft een hoge lob. Poshtadzhiev speelt de bal door. Carretero met een sublieme pass. Sciascia rent richting de bal. Sciascia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov kan de bal niet met de borst controleren. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:3

17e minuut.
Poshtadzhiev probeert naar een medespeler te passen. Helpers rent richting de bal. Helpers passt de bal in één keer door. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:4

21e minuut.
Gusmão passt de bal in één keer door. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sciascia de bal. Sciascia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:5

22e minuut.
Pamukov rent richting de bal. Ando rent richting de bal. Ando speelt de bal door. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev bokst de bal weg. Klungelig pakt Sciascia de bal. Sciascia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov controleert de bal met de borst. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:6

26e minuut.
Carretero is nu in balbezit. Carretero speelt de bal door. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia schiet op doel. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:7

28e minuut.
Poshtadzhiev speelt de bal door. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:8

30e minuut.
Poshtadzhiev onderschept slim de pass. Poshtadzhiev speelt de bal door. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:9

33e minuut.
Helpers passt de bal met de wreef. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero met een sublieme pass. Daar is Sciascia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciascia draait met de bal, schiet en ... Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:10

35e minuut.
Klungelig pakt Czekański de bal. Inworp. Carretero met een snelle inworp. Ağabəyov controleert de bal met de borst. Ağabəyov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Yurtseven geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov probeert de bal met de borst te controleren. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ando is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağayev. Ando is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ando met een snel genomen vrije trap. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ağabəyov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:11

37e minuut.
Smeets met een sublieme pass. Poshtadzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Inworp. Carretero met de inworp. Ağabəyov probeert de bal met de borst te controleren. Ağabəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:12

40e minuut.
Carretero is nu in balbezit. Carretero probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:13

42e minuut.
Helpers is nu in balbezit. Ando rent richting de bal. Ando probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rusanov passt de bal zonder na te denken. Smeets bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeets met een sublieme pass. Laguardia speelt de bal door. Ağayev speelt de bal door. Paal! Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carretero is nu in balbezit. Carretero geeft de bal voor. Ağayev bokst de bal weg. Ağabəyov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ağayev met een harde bal richting middenveld. Inworp. Carretero met de inworp. Ağabəyov probeert de bal met de borst te controleren. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Poshtadzhiev met een sublieme pass. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sciascia rent richting de bal. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 83%, Arbatax 17%.
SoA FC - Arbatax 0:14

46e minuut.
Sciascia heeft problemen om de bal te vangen. Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal in één keer door. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sciascia heeft problemen om de bal te vangen. Sciascia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ağayev met een sublieme pass. Inworp. Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov controleert de bal met de borst. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:15

50e minuut.
Poshtadzhiev passt de bal zonder na te denken. Carretero probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Smeets passt de bal zonder na te denken. Inworp. Poshtadzhiev met de inworp. Sciascia probeert de bal met de borst te controleren. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:16

52e minuut.
Yurtseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Carretero passt de bal in één keer door. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Mahmudbəyov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carretero met een snelle inworp. Ağabəyov controleert de bal met de borst. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carretero met de inworp. Ağabəyov probeert de bal met de borst te controleren. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:17

56e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Gusmão speelt de bal door. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ağayev trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carretero met een snelle inworp. Ağabəyov heeft problemen om de bal te vangen. Ağabəyov probeert naar een medespeler te passen. Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Sciascia heeft problemen om de bal te vangen. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão speelt de bal door. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:18

62e minuut.
Ando rent richting de bal. Ando speelt de bal door. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia draait met de bal, schiet en ... Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Carretero rent richting de bal. Carretero speelt de bal door. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão geeft een lange en hoge pass. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sciascia rent richting de bal. Sciascia speelt de bal door. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov schiet op doel. De bal raakt de paal. Inworp. Hurtado komt het veld opgelopen. Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov probeert de bal met de borst te controleren. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:19

70e minuut.
Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia passt de bal zonder na te denken. Carretero rent richting de bal. Carretero draait met de bal, schiet en ... Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:20

72e minuut.
Poshtadzhiev met een snelle inworp. Ando rent richting de bal. Ando probeert naar een medespeler te passen. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Carretero onderschept slim de pass. Carretero met een sublieme pass. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ağayev trapt de bal weg. Yurtseven heeft problemen om de bal te vangen. Gardinazzi probeert naar een medespeler te passen. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:21

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov controleert de bal met de borst. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Poshtadzhiev met de inworp. Sciascia kan de bal niet met de borst controleren. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:22

78e minuut.
Laguardia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov heeft problemen om de bal te vangen. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:23

79e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Sciascia rent richting de bal. Sciascia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:24

84e minuut.
Poshtadzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sciascia kan de bal niet met de borst controleren. Sciascia probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Carretero passt de bal in één keer door. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Poshtadzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusmão controleert de bal met de borst. Gusmão met een sublieme pass. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poshtadzhiev met een snelle inworp. Gusmão speelt de bal door. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Konopka geeft een hoge lob. Daar is Carretero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carretero speelt de bal door. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Arbatax 0:25

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 95%, Arbatax 5%.
SoA FC - Arbatax 0:25