Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax SoA FC
MaurinhoD.A. Tactiek corner
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 31.7
solid Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Sciascia probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 1:0

4e minuut.
Ando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ando speelt de bal door. Klungelig pakt Ağayev de bal. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ağayev trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frezzolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev bokst de bal weg. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 2:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frezzolini met de inworp. Ağabəyov heeft problemen om de bal te vangen. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 3:0

9e minuut.
Sciascia probeert naar een medespeler te passen. Ando rent richting de bal. Ando met een sublieme pass. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 4:0

10e minuut.
Smeets met een sublieme pass. Klungelig pakt Rusanov de bal. Ağabəyov onderschept slim de pass. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 5:0

13e minuut.
Pamukov rent richting de bal. Pamukov probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov speelt de bal door. Frezzolini rent richting de bal. Frezzolini haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 6:0

14e minuut.
Ando is nu in balbezit. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov speelt de bal door. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sciascia rent richting de bal. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 7:0

16e minuut.
Ando rent richting de bal. Ando met een sublieme pass. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 8:0

17e minuut.
Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov probeert naar een medespeler te passen. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia schiet op doel. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pamukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamukov speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pamukov kopt de bal weg. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov probeert naar een medespeler te passen. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pamukov met een sublieme pass. Marino rent richting de bal. Marino passt de bal met de wreef. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poshtadzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov draait met de bal, schiet en ... Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 9:0

30e minuut.
Frezzolini met de inworp. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov passt de bal zonder na te denken. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 10:0

34e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Smeets rent richting de bal. Poshtadzhiev onderschept slim de pass. Poshtadzhiev passt de bal in één keer door. Sciascia is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Frezzolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov kan de bal niet met de borst controleren. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 11:0

40e minuut.
Frezzolini met de inworp. Ağabəyov controleert de bal met de borst. Ağabəyov speelt de bal door. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 12:0

42e minuut.
Rusanov geeft de bal voor. Inworp. Frezzolini met een snelle inworp. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ağabəyov speelt de bal door. Ando is nu in balbezit. Ando probeert naar een medespeler te passen. Frezzolini heeft problemen om de bal te vangen. Frezzolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 7%, SoA FC 93%.
Arbatax - SoA FC 13:0

48e minuut.
Ando kan de bal niet met de borst controleren. Ando passt de bal met de wreef. Rusanov probeert de bal aan de voet te houden. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ağayev met een harde bal richting middenveld. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poshtadzhiev zal de hoekschop nemen. Pamukov rent richting de bal. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Pamukov met een sublieme pass. Klungelig pakt Sciascia de bal. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Czekański de bal. Inworp. Ağabəyov met een snelle inworp. Frezzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frezzolini met een sublieme pass. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 14:0

54e minuut.
Smeets verovert de bal door een tackle van achteren. Smeets passt de bal zonder na te denken. Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 15:0

59e minuut.
Ağabəyov speelt de bal door. Daar is Sciascia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamukov rent richting de bal. Pamukov draait met de bal, schiet en ... Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 16:0

60e minuut.
Gusmão is nu in balbezit. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 17:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frezzolini met de inworp. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 18:0

62e minuut.
Ando rent richting de bal. Ando passt de bal in één keer door. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pamukov de bal. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 19:0

64e minuut.
Rusanov speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frezzolini met een snelle inworp. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 20:0

66e minuut.
Pamukov rent richting de bal. Pamukov met een sublieme pass. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 21:0

68e minuut.
Frezzolini passt de bal in één keer door. Ağayev speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poshtadzhiev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ağabəyov springt en kopt de bal. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağayev speelt de bal door. Inworp. Frezzolini met een snelle inworp. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 22:0

70e minuut.
Sciascia met een sublieme pass. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão passt de bal met de wreef. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ağayev met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poshtadzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia draait met de bal, schiet en ... Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sciascia rent richting de bal. Sciascia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 23:0

76e minuut.
Poshtadzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sciascia probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 24:0

77e minuut.
Frezzolini rent richting de bal. Frezzolini speelt de bal door. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia schiet op doel. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia met een sublieme pass. Pamukov rent richting de bal. Pamukov draait met de bal, schiet en ... Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 25:0

80e minuut.
Ağayev probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Poshtadzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia haalt uit met een fantastische trap. Ağayev bokst de bal weg.

83e minuut.
Sciascia is nu in balbezit. Lagate onderschept slim de pass. Pamukov rent richting de bal. Sciascia is nu in balbezit. Sciascia schiet op doel. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Pachiegga de bal. Inworp. Poshtadzhiev met een snelle inworp. Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sciascia is nu in balbezit. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov schiet op doel. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 26:0

87e minuut.
Smeets is nu in balbezit. Poshtadzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Poshtadzhiev met een sublieme pass. Sciascia rent richting de bal. Sciascia draait met de bal, schiet en ... Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov schiet op doel. Ağayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 27:0

90e minuut.
Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino passt de bal zonder na te denken. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SoA FC 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 18%, SoA FC 82%.
Arbatax - SoA FC 28:0