Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: S.C.S.C.C. Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1983
S.C.S.C.C. WKS Koemi
442_V01 Tactiek mine
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Ruiz Moñino heeft problemen om de bal te vangen. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masolo schiet op doel. Deniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - WKS Koemi 0:1

6e minuut.
Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Stupia rent richting de bal. Stupia probeert naar een medespeler te passen. Măntăluţă rent richting de bal. Măntăluţă geeft een hoge lob. Deniau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - WKS Koemi 0:2

8e minuut.
Rivière geeft een hoge lob. Fino met een sublieme pass. Măntăluţă speelt de bal door. Stupia heeft problemen om de bal te vangen. Stupia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Deniau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Măntăluţă passt de bal zonder na te denken. Grasset bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasset passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Picard de bal. Picard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Deniau trapt de bal weg van het doel. Wołodyjowski kopt de bal weg. Daar is Krauze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rivière met de inworp. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino speelt de bal door. Picard is nu in balbezit. Picard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Divert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilikowski met een snelle inworp. Stupia rent richting de bal. Stupia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Stupia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupia probeert naar een medespeler te passen. Masolo is nu in balbezit. Masolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Samotny probeert naar een medespeler te passen. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Masolo is nu in balbezit. Masolo draait met de bal, schiet en ... Deniau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - WKS Koemi 0:3

42e minuut.
Fino verovert de bal door een tackle van achteren. Fino geeft de bal voor. Siaperas geeft een hoge lob. Stupia rent richting de bal. Stupia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 65%, WKS Koemi 35%.
S.C.S.C.C. - WKS Koemi 0:3

61e minuut.
Zanchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev verovert de bal door een tackle van achteren. Piriyev speelt de bal door. Stupia is nu in balbezit. Stupia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stupia rent richting de bal. Stupia passt de bal met de wreef. Masolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masolo draait met de bal, schiet en ... Deniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Masolo rent richting de bal. Siaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaperas speelt de bal door. Stupia is nu in balbezit. Stupia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - WKS Koemi 0:4

80e minuut.
Jaworucki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Półtorak komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak maakt een afschuwelijke overtreding. Picard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bołdys komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Siaperas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bołdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bołdys geeft de bal voor. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 58%, WKS Koemi 42%.
S.C.S.C.C. - WKS Koemi 0:4