Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Arsenal Severin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 928
FC Arsenal Severin FC Dinamo Zalau
541 Tactiek gabitza
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten incredible
average Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Weiner passt de bal in één keer door. Thanh Huy rent richting de bal. Thanh Huy geeft een hoge lob. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg schiet op doel. Cioropina bokst de bal weg. Molberg rent richting de bal. Molberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:1

3e minuut.
Andorka geeft een lange en hoge pass. Thanh Huy kopt de bal weg. Molberg is nu in balbezit. Molberg schiet op doel. Cioropina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba geeft een lange en hoge pass. Sidea kopt de bal weg. Molberg rent richting de bal. Molberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Molberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diţă rent richting de bal. Molberg verovert de bal door een tackle van achteren. Molberg schiet op doel. Cioropina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:2

9e minuut.
Vîlcu speelt de bal door. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal met de wreef. Molberg is nu in balbezit. Molberg schiet op doel. Cioropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:3

13e minuut.
Daar is Weiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiner passt de bal met de wreef. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Molberg is nu in balbezit. Molberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Molberg rent richting de bal. Szilvási rent richting de bal. Minh Toàn rent richting de bal. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molberg heeft problemen om de bal te vangen. Molberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:4

16e minuut.
Thanh Huy probeert naar een medespeler te passen. Weiner rent richting de bal. Weiner speelt de bal door. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Molberg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:5

21e minuut.
Łaba kopt de bal weg. Weiner is nu in balbezit. Weiner geeft een hoge lob. Molberg probeert naar een medespeler te passen. Thanh Huy geeft een hoge lob. Cioropina bokst de bal weg. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:6

26e minuut.
Molberg onderschept slim de pass. Matusek is nu in balbezit. Matusek passt de bal met de wreef. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Weiner passt de bal met de wreef. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Cioropina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:7

35e minuut.
Doeltrap. Cioropina trapt de bal weg van het doel. Schmutz kopt de bal weg. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Weiner kopt de bal weg. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:8

42e minuut.
Minh Toàn is nu in balbezit. Minh Toàn passt de bal met de wreef. Matusek speelt de bal door. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 73%, FC Dinamo Zalau 27%.
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:8

46e minuut.
Crăcan komt het veld opgelopen. Degano komt het veld opgelopen. Śmietana komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Matusek is nu in balbezit. Matusek passt de bal in één keer door. Diţă onderschept slim de pass. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg haalt uit met een fantastische trap. Cioropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Diţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raţă met een snelle inworp. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek draait met de bal, schiet en ... Cioropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sidea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molberg rent richting de bal. Molberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:9

49e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano rent richting de bal. Degano geeft de bal voor. Molberg is nu in balbezit. Molberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:10

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duțulescu met de inworp. Degano rent richting de bal. Degano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sidea de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cioropina speelt de bal door. Thanh Huy kopt de bal weg. Vîlcu controleert de bal met de borst. Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molberg is nu in balbezit. Molberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:11

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Raţă met de inworp. Molberg rent richting de bal. Molberg geeft een hoge lob. Degano is nu in balbezit. Degano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:12

69e minuut.
Cioropina speelt de bal door. Matusek kopt de bal weg. Molberg is nu in balbezit. Molberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:13

74e minuut.
Weiner probeert naar een medespeler te passen. Matusek is nu in balbezit. Matusek passt de bal met de wreef. Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:14

76e minuut.
Thanh Huy met een sublieme pass. Matusek rent richting de bal. Matusek passt de bal in één keer door. Molberg is nu in balbezit. Molberg haalt uit met een fantastische trap. Cioropina bokst de bal weg.

76e minuut.
Cioropina met een harde bal richting middenveld. Schmutz is nu in balbezit. Schmutz speelt de bal door. Raţă geeft een lange en hoge pass. Molberg rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Thanh Huy kopt de bal weg. Matusek geeft een lange en hoge pass. Degano krijgt zijn hoofd ertegen. Cioropina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:15

81e minuut.
Weiner met een snelle inworp. Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal in één keer door. Degano rent richting de bal. Degano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:16

84e minuut.
Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg speelt de bal door. Matusek is nu in balbezit. Matusek geeft de bal voor. Degano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Degano probeert de bal aan de voet te houden. Schmutz speelt de bal door. Molberg rent richting de bal. Molberg geeft een lange en hoge pass. Degano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Molberg probeert de bal aan de voet te houden. Matusek rent richting de bal. Matusek passt de bal zonder na te denken. Molberg is nu in balbezit. Molberg haalt uit met een fantastische trap. Cioropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:17

89e minuut.
Matusek passt de bal in één keer door. Molberg heeft problemen om de bal te vangen. Diţă rent richting de bal. Molberg verovert de bal door een tackle van achteren. Molberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 85%, FC Dinamo Zalau 15%.
FC Arsenal Severin - FC Dinamo Zalau 0:17