Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gks 1962 jastrzebie Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13436
gks 1962 jastrzebie Loozaki
dzis Tactiek 532HD
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
33.8 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen adequate


10e minuut.
Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek met een sublieme pass. Precel is nu in balbezit. Precel geeft een lange en hoge pass. Skrzekowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chwiałkowski rent richting de bal. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:1

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paprčka niet meer kan verder spelen. Oleszkiewicz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski geeft een hoge lob. Skrzekowski is nu in balbezit. Skrzekowski haalt uit met een fantastische trap. Oleszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:2

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oleszkiewicz niet meer kan verder spelen. Głuszczyk komt het veld opgelopen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gradkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Precel rent richting de bal. Precel geeft de bal voor. Skrzekowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Precel probeert naar een medespeler te passen. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek passt de bal zonder na te denken. Chwiałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Chwiałkowski schiet op doel. Paal! Głuszczyk trapt de bal weg van het doel. Gradkowski is nu in balbezit. Krawczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gradkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gradkowski kan niet meer verder spelen. Brygoła komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Skrzekowski kopt de bal weg. Grom rent richting de bal. Grom passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chwiałkowski de bal. Chwiałkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:3

30e minuut.
Wilczek is nu in balbezit. Wilczek speelt de bal door. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski schiet op doel. Głuszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:4

32e minuut.
Daar is Preś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preś geeft de bal voor. Precel speelt de bal door. Skrzekowski heeft problemen om de bal te vangen. Skrzekowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:5

36e minuut.
Brygoła met de inworp. Precel is nu in balbezit. Precel passt de bal zonder na te denken. Skrzekowski is nu in balbezit. Skrzekowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Precel de bal. Precel passt de bal zonder na te denken. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski haalt uit met een fantastische trap. Głuszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:6

40e minuut.
Precel speelt de bal door. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Płomyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:7

40e minuut.
Daar is Olszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski rent richting de bal. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:8

44e minuut.
Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek speelt de bal door. Precel probeert naar een medespeler te passen. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 72%, Loozaki 28%.
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 0:8

48e minuut.
Wilczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczek met een sublieme pass. Precel met een sublieme pass. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Yusen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Grom maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Piesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusen is nu in balbezit. Yusen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 1:8

51e minuut.
Węglarz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Węglarz geeft een lange en hoge pass. Niedbalski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krawczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rekowski heeft problemen om de bal te vangen. Echaust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Jałkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chwiałkowski rent richting de bal. Skrzekowski rent richting de bal. Skrzekowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 1:9

58e minuut.
Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski passt de bal zonder na te denken. Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ... Głuszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 1:10

66e minuut.
Wilczek passt de bal in één keer door. Daar is Fosco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusen is nu in balbezit. Yusen draait met de bal, schiet en ... Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 2:10

73e minuut.
Preś heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek rent richting de bal. Wilczek geeft de bal voor. Chwiałkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fosco passt de bal met de wreef. Chwiałkowski is nu in balbezit. Precel met een sublieme pass. Brygoła rent richting de bal. Brygoła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczek met een snelle inworp. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel geeft een lange en hoge pass. Skrzekowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 60%, Loozaki 40%.
gks 1962 jastrzebie - Loozaki 2:11