Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giyotin® Futbol Klübü Z Moon
Camel Green Tactiek 352
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 23.8
excellent Schieten poor
solid Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Krivokuća rent richting de bal. Cantona verovert de bal door een tackle van achteren. Cantona speelt de bal door. Tuñón rent richting de bal. Tuñón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 1:0

3e minuut.
Schneeberger geeft een hoge lob. Tuñón kopt de bal weg. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero schiet op doel. Škrbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Perić geeft de bal voor. Inworp. Trudić met een snelle inworp. Cichero geeft de bal voor. Škrbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 2:0

7e minuut.
Škrbić trapt de bal weg van het doel. Adaś is nu in balbezit. Adaś passt de bal met de wreef. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 3:0

9e minuut.
Tuñón verovert de bal door een tackle van achteren. Cichero is nu in balbezit. Trudić heeft problemen om de bal te vangen. Cichero rent richting de bal. Cichero haalt uit met een fantastische trap. Škrbić bokst de bal weg.

14e minuut.
Cantona onderschept slim de pass. Cantona speelt de bal door. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Škrbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 4:0

16e minuut.
Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero geeft een hoge lob. Tuñón rent richting de bal. Tuñón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 5:0

17e minuut.
Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudić geeft een lange en hoge pass. Tuñón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 6:0

22e minuut.
Schneeberger passt de bal zonder na te denken. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona geeft een hoge lob. Tuñón krijgt zijn hoofd ertegen. Škrbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 7:0

24e minuut.
Cichero rent richting de bal. Cichero passt de bal zonder na te denken. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Škrbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 8:0

29e minuut.
Krivokuća is nu in balbezit. Cichero verovert de bal door een tackle van achteren. Cichero met een sublieme pass. Tuñón rent richting de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zlomislić trapt de bal weg van het doel. Cantona kopt de bal weg. Perić rent richting de bal. Tuñón onderschept slim de pass. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Škrbić bokst de bal weg. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zlomislić de bal. Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bujag verovert de bal door een tackle van achteren. Bujag geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuñón de bal. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Škrbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 9:0

36e minuut.
Radman verovert de bal door een tackle van achteren. Radman passt de bal met de wreef. Ljubinkov probeert de bal met de borst te controleren. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Škrbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trudić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuñón maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Schneeberger passt de bal in één keer door. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujević verovert de bal door een tackle van achteren. Cantona onderschept slim de pass. Cantona schiet op doel. Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantona geeft een lange en hoge pass. Tuñón is nu in balbezit. Škrbić probeert naar een medespeler te passen. Philips rent richting de bal. Philips geeft een lange en hoge pass. Škrbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cantona probeert naar een medespeler te passen. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero passt de bal zonder na te denken. Tuñón rent richting de bal. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 18%, Z Moon 82%.
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 9:0

47e minuut.
Schneeberger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuñón de bal. Ljubinkov is nu in balbezit. Cichero verovert de bal door een tackle van achteren. Cichero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zlomislić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bujag met een snelle inworp. Cichero rent richting de bal. Cichero geeft een lange en hoge pass. Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuñón rent richting de bal. Tuñón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 10:0

57e minuut.
Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś passt de bal met de wreef. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón schiet op doel. Škrbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 11:0

61e minuut.
Davidovich passt de bal zonder na te denken. Kesić rent richting de bal. Cantona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantona krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Krivokuća bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krivokuća. Krivokuća krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vujević is nu in balbezit. Vujević geeft een lange en hoge pass. Krivokuća probeert de bal met de borst te controleren. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cichero verovert de bal door een tackle van achteren. Trudić is nu in balbezit. Trudić passt de bal met de wreef. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Adaś is nu in balbezit. Adaś passt de bal met de wreef. Tuñón rent richting de bal. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Škrbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Trudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudić passt de bal in één keer door. Cichero is nu in balbezit. Cichero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zlomislić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cantona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cichero passt de bal zonder na te denken. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś passt de bal met de wreef. Tuñón heeft problemen om de bal te vangen. Tuñón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cichero probeert naar een medespeler te passen. Cantona met een sublieme pass. Tuñón rent richting de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Škrbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 12:0

81e minuut.
Bujag geeft een lange en hoge pass. Cichero kopt de bal weg. Tuñón rent richting de bal. Tuñón schiet op doel. Škrbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 13:0

82e minuut.
Bujag probeert naar een medespeler te passen. Davidovich is nu in balbezit. Davidovich geeft een lange en hoge pass. Tuñón rent richting de bal. Tuñón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vujević de bal. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zlomislić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichero is nu in balbezit. Cichero draait met de bal, schiet en ... Škrbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cantona rent richting de bal. Cantona geeft de bal voor. Daar is Perić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñón rent richting de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Škrbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Doeltrap. Škrbić trapt de bal weg. Schneeberger kopt de bal weg. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantona passt de bal zonder na te denken. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Škrbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 19%, Z Moon 81%.
Giyotin® Futbol Klübü - Z Moon 14:0