Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spyris FK Legends
MANO 3-5-2 Tactiek Cringe
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
McNicol verovert de bal door een tackle van achteren. McNicol met een sublieme pass. do Amaral rent richting de bal. do Amaral geeft de bal voor. Riaubys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:1

7e minuut.
Daar is Turskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. do Amaral passt de bal zonder na te denken. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys schiet op doel. Kaklys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kraučūnas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Iemme geeft de bal voor. Pesci kopt de bal weg. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys draait met de bal, schiet en ... Kaklys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:2

14e minuut.
Pesci kopt de bal weg. Klungelig pakt Kraučūnas de bal. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys schiet op doel. Kaklys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:3

17e minuut.
Riaubys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paršinas verovert de bal door een tackle van achteren. do Amaral geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kaklys de bal onder controle te krijgen. Riaubys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:4

18e minuut.
Pesci passt de bal in één keer door. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru passt de bal met de wreef. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
do Amaral rent richting de bal. do Amaral passt de bal met de wreef. Murgu geeft een lange en hoge pass. Riaubys controleert de bal met de borst. Riaubys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:5

26e minuut.
Pesci passt de bal in één keer door. Riaubys rent richting de bal. Urbunas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbunas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft een hoge lob. Pesci rent richting de bal. Pesci draait met de bal, schiet en ... Kaklys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:6

37e minuut.
Klungelig pakt Paredinis de bal. do Amaral geeft een lange en hoge pass. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:7

41e minuut.
Kraučūnas kopt de bal weg. Klungelig pakt Roskošs de bal. Sakalaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roskošs onderschept slim de pass. Roskošs geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
McNicol met een sublieme pass. Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft de bal voor. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:8

45e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. Riaubys heeft problemen om de bal te vangen. Pesci rent richting de bal. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys schiet op doel. Kaklys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Krotas komt het veld opgelopen. Sivačiovas komt het veld opgelopen. Jaliūnas komt het veld opgelopen. Mitrijevas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 74%, FK Legends 26%.
FK Spyris - FK Legends 0:8

46e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaliūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaubys rent richting de bal. Pesci rent richting de bal. Pesci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Roskošs is nu in balbezit. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys rent richting de bal. Pesci is nu in balbezit. Pesci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:9

55e minuut.
Daar is Pesci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roskošs is nu in balbezit. Roskošs passt de bal zonder na te denken. Riaubys rent richting de bal. Riaubys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Turskis kopt de bal weg. Sivačiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Murgu zijn tegenspeler op de grond. Murgu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pesci rent richting de bal. Roskošs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaliūnas. Jaliūnas krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Turskis controleert de bal met de borst. Iemme is nu in balbezit. Iemme geeft een hoge lob. Pesci is nu in balbezit. Pesci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Roskošs met een sublieme pass. Riaubys is nu in balbezit. Pesci rent richting de bal. Pesci draait met de bal, schiet en ... Kaklys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sivačiovas rent richting de bal. Murgu onderschept slim de pass. Murgu geeft een hoge lob. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
do Amaral geeft de bal voor. Kraučūnas kopt de bal weg. do Amaral met een sublieme pass. Daar is Riaubys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaubys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Kraučūnas kopt de bal weg. Pesci is nu in balbezit. Paršinas speelt de bal door. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pesci rent richting de bal. Pesci schiet op doel. Kaklys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK Legends 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 59%, FK Legends 41%.
FK Spyris - FK Legends 0:10