Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Lenciūgai Druskininkai FC
532 up Tactiek Choke
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Lazovikas met een sublieme pass. Van den Branden rent richting de bal. Roskoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roskoš krijgt een gele kaart. Van den Branden raakt geblesseerd tijdens het duel. Šuliauskas met een snel genomen vrije trap. Van den Branden krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Lazovikas met de inworp. Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogribnojus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kuzeris rent richting de bal. Bikas is nu in balbezit. Pogribnojus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bikas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bikas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Druskininkai FC 0:1

19e minuut.
Kuzeris met de inworp. Pogribnojus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marčukovas. Marčukovas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Roskoš onderschept slim de pass. Roskoš passt de bal met de wreef. Urbina met een sublieme pass. Breznay is nu in balbezit. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Druskininkai FC 0:2

22e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Roskoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van den Branden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šuliauskas met een snel genomen vrije trap. Van den Branden maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Lazovikas de bal. Peron met een sublieme pass. Kuzeris is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gluoksnys passt de bal in één keer door. Daar is Lazovikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čechas. Čechas krijgt een gele kaart. Lazovikas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šuliauskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van den Branden krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Urbina passt de bal in één keer door. Peron speelt de bal door. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas schiet op doel. Krapovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Druskininkai FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 56%, Druskininkai FC 44%.
FK Lenciūgai - Druskininkai FC 0:3

51e minuut.
Van den Branden speelt de bal door. Lazovikas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peron. Peron krijgt een gele kaart. Lazovikas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Peron heeft problemen om de bal te vangen. Peron speelt de bal door. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jolić de bal onder controle te krijgen. Krapovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Ralčenis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Roskoš verovert de bal door een tackle van achteren. Roskoš geeft een lange en hoge pass. Šuliauskas speelt de bal door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Šuliauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šuliauskas met een sublieme pass. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Lerzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Druskininkai FC 1:3

89e minuut.
Čechas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marčukovas geeft een lange en hoge pass. Bikas kopt de bal weg. Jadokas rent richting de bal. Jadokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Druskininkai FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 68%, Druskininkai FC 32%.
FK Lenciūgai - Druskininkai FC 1:4