Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Lenciūgai FK Spyris
532 up Tactiek MANO 3-5-2
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 29.4
good Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


11e minuut.
Šuliauskas geeft een lange en hoge pass. Van den Branden kopt de bal weg. Daar is Lazovikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazovikas geeft een lange en hoge pass. Van den Branden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Spyris 1:0

13e minuut.
Lazovikas rent richting de bal. Urbunas begaat een overtreding. Lazovikas raakt geblesseerd tijdens het duel. Šuliauskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lazovikas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kaklys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pogribnojus met een sublieme pass. Šuliauskas rent richting de bal. Šuliauskas geeft een lange en hoge pass. Van den Branden krijgt zijn hoofd ertegen. Kaklys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Spyris 2:0

22e minuut.
Naunikas probeert naar een medespeler te passen. Turskis is nu in balbezit. Turskis passt de bal in één keer door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Brenkis rent richting de bal. Brenkis geeft een hoge lob. Paršinas heeft problemen om de bal te vangen. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gluoksnys heeft problemen om de bal te vangen. Gluoksnys probeert naar een medespeler te passen. Šuliauskas speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paršinas rent richting de bal. Gluoksnys onderschept slim de pass. Gluoksnys schiet op doel. Kaklys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Spyris 3:0

34e minuut.
Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Kuzeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeris geeft de bal voor. Šuliauskas geeft de bal voor. Lazovikas maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaklys bokst de bal weg.

39e minuut.
Gluoksnys met een sublieme pass. Daar is Lazovikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miliūnas rent richting de bal. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Šuliauskas rent richting de bal. Šuliauskas geeft een hoge lob. Kraučūnas kopt de bal weg. Daar is Lazovikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrijevas komt het veld opgelopen. Jaliūnas komt het veld opgelopen. Sivačiovas komt het veld opgelopen. Krotas komt het veld opgelopen. Mitrijevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sivačiovas is nu in balbezit. Sivačiovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 28%, FK Spyris 72%.
FK Lenciūgai - FK Spyris 3:0

48e minuut.
Mitrijevas heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden speelt de bal door. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Miliūnas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kraučūnas de bal onder controle te krijgen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Kaklys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Šuliauskas is nu in balbezit. Šuliauskas passt de bal met de wreef. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas schiet op doel. Kaklys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Spyris 4:0

66e minuut.
Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Lazovikas heeft problemen om de bal te vangen. Lazovikas schiet op doel. Miliūnas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hofstetter kopt de bal weg. Mitrijevas probeert naar een medespeler te passen. Gluoksnys probeert naar een medespeler te passen. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hofstetter passt de bal in één keer door. Daar is Šuliauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šuliauskas speelt de bal door. Lazovikas is nu in balbezit. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Miliūnas rent richting de bal. Miliūnas passt de bal met de wreef. Daar is Mitrijevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Surplys bereikt de bal nog maar net als eerste. Surplys geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrijevas met de inworp. Sakalaitis geeft een lange en hoge pass. Paal! Krapovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Van den Branden met een sublieme pass. Paršinas speelt de bal door. Gluoksnys controleert de bal met de borst. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Turskis de bal. Jaliūnas is nu in balbezit. Gluoksnys onderschept slim de pass. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Naunikas kopt de bal weg. Sivačiovas heeft problemen om de bal te vangen. Brenkis rent richting de bal. Sivačiovas onderschept slim de pass. Sivačiovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Turskis passt de bal zonder na te denken. Šuliauskas rent richting de bal. Šuliauskas geeft een hoge lob. Van den Branden springt en kopt de bal. Kaklys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 27%, FK Spyris 73%.
FK Lenciūgai - FK Spyris 4:0