Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spyris Druskininkai FC
MANO 3-5-2 Tactiek Pickles?
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 47
average Schieten outstanding
average Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Breznay is nu in balbezit. Peron is nu in balbezit. Peron passt de bal in één keer door. Breznay is nu in balbezit. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Urbina probeert naar een medespeler te passen. Peron rent richting de bal. Peron geeft een hoge lob. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina met een sublieme pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Kaklys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:1

16e minuut.
Giniūnas rent richting de bal. Giniūnas passt de bal in één keer door. Daar is Paršinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznay rent richting de bal. Breznay schiet op doel. Kaklys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Čechas speelt de bal door. Peron bereikt de bal nog maar net als eerste. Peron passt de bal met de wreef. Giniūnas rent richting de bal. Giniūnas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Peron is nu in balbezit. Peron geeft een lange en hoge pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Kaklys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:2

28e minuut.
Jadokas is nu in balbezit. Jadokas geeft een lange en hoge pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ... Kaklys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Breznay de bal. Miliūnas is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay draait met de bal, schiet en ... Kaklys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marčukovas rent richting de bal. Marčukovas geeft een hoge lob. Daar is Paršinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel. Kaklys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 72%, Druskininkai FC 28%.
FK Spyris - Druskininkai FC 0:3

46e minuut.
Sivačiovas komt het veld opgelopen. Jaliūnas komt het veld opgelopen. Krotas komt het veld opgelopen. Mitrijevas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Urbina kopt de bal weg. Peron geeft een lange en hoge pass. Daar is Kraučūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:4

56e minuut.
Díaz López met een sublieme pass. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Urbina met een sublieme pass. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... Kaklys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Giniūnas is nu in balbezit. Giniūnas geeft de bal voor. Peron kopt de bal weg. Breznay is nu in balbezit. Breznay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Díaz López geeft een hoge lob. Giniūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giniūnas speelt de bal door. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... Kaklys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bikas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Díaz López bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz López passt de bal in één keer door. Bikas heeft problemen om de bal te vangen. Bikas draait met de bal, schiet en ... Kraučūnas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Peron speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kraučūnas. Kraučūnas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bikas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Miliūnas de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giniūnas zal de hoekschop nemen. Roskoš maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Giniūnas met een snelle inworp. Marčukovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčukovas geeft een lange en hoge pass. Roskoš heeft problemen om de bal te vangen. Roskoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:5

73e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina geeft een hoge lob. Kraučūnas kan de bal niet met de borst controleren. Breznay is nu in balbezit. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Kaklys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Čechas probeert naar een medespeler te passen. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas passt de bal met de wreef. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:6

78e minuut.
Marčukovas kopt de bal weg. Bikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas onderschept slim de pass. Bikas schiet op doel. Kaklys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:7

82e minuut.
Peron bereikt de bal nog maar net als eerste. Peron passt de bal zonder na te denken. Daar is Paršinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikas rent richting de bal. Bikas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Čechas probeert naar een medespeler te passen. Giniūnas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paršinas de bal. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel. Kaklys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:8

86e minuut.
Naunikas met een sublieme pass. Sivačiovas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breznay. Breznay krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Giniūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giniūnas probeert naar een medespeler te passen. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Kaklys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Druskininkai FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 76%, Druskininkai FC 24%.
FK Spyris - Druskininkai FC 0:9