Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dementialii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5275
Dementialii FC Brasovia2007
z Tactiek 4-1-3-2
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 36.3
excellent Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


5e minuut.
van Heemst geeft de bal voor. Inworp. Songin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pragacz is nu in balbezit. Pragacz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ursu kopt de bal weg. Badii rent richting de bal. Badii speelt de bal door. Ponianto rent richting de bal. Ponianto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nadolsky probeert de bal aan de voet te houden. Songin is nu in balbezit. Songin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Covei verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu passt de bal met de wreef. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vornicu speelt de bal door. Azər rent richting de bal. Chiper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiper krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin met een sublieme pass. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Marina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azər met een snelle inworp. Ponianto heeft problemen om de bal te vangen. Ponianto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Ponianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponianto met een sublieme pass. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Markov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - FC Brasovia2007 1:0

43e minuut.
Pragacz is nu in balbezit. Pragacz passt de bal met de wreef. Ponianto is nu in balbezit. Ponianto geeft een hoge lob. van Heemst is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 42%, FC Brasovia2007 58%.
Dementialii - FC Brasovia2007 1:0

54e minuut.
Nadolsky speelt de bal door. Badii is nu in balbezit. Badii geeft de bal voor. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap. Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponianto rent richting de bal. Ponianto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grigoletto kopt de bal weg. Kaçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Vornicu geeft een lange en hoge pass. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Covei is nu in balbezit. Covei schiet op doel. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dementialii - FC Brasovia2007 1:1

74e minuut.
Clos Gómez onderschept slim de pass. van Heemst bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Heemst wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. van Heemst kan niet meer verder spelen. Taraba komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nadolsky geeft de bal voor. Inworp. Kaçiu met een snelle inworp. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Covei geeft een hoge lob. Vornicu probeert de bal aan de voet te houden. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - FC Brasovia2007 1:2

88e minuut.
Pragacz speelt de bal door. Songin rent richting de bal. Songin speelt de bal door. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 54%, FC Brasovia2007 46%.
Dementialii - FC Brasovia2007 1:2