Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 00:01
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
AEK Chios Z Moon
w1 Tactiek 352
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 31.5
average Schieten good
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Sackbauer geeft de bal voor. Potiguara kopt de bal weg. Radman heeft problemen om de bal te vangen. Boone rent richting de bal. Boone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ignjovski controleert de bal met de borst. Więckowski is nu in balbezit. Więckowski passt de bal in één keer door. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Silađi geeft de bal voor. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanyan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vujanović rent richting de bal. Kanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. Korzonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Suominen speelt de bal door. Daar is Potiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joksimović. Joksimović krijgt een gele kaart. Potiguara raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanyan wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone geeft een hoge lob. Potiguara rent richting de bal. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. Korzonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Z Moon 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt McLean de bal. Drinčić is nu in balbezit. Sackbauer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sackbauer krijgt een gele kaart. Drinčić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignjovski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Neuwirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ghiţă is nu in balbezit. Potiguara rent richting de bal. Potiguara passt de bal in één keer door. Boone rent richting de bal. Boone schiet op doel. Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Korzonek probeert naar een medespeler te passen. Kanyan kopt de bal weg. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. Korzonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Z Moon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 29%, Z Moon 71%.
AEK Chios - Z Moon 2:0

59e minuut.
Więckowski geeft de bal voor. Sackbauer kopt de bal weg. Radman rent richting de bal. Boone onderschept slim de pass. Boone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Więckowski geeft een lange en hoge pass. Korzonek met een sublieme pass. Ignjovski kopt de bal weg. Drinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drinčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kanyan rent richting de bal. Kanyan speelt de bal door. Klungelig pakt Boone de bal. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Suominen verovert de bal door een tackle van achteren. Suominen met een sublieme pass. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Suominen rent richting de bal. Suominen geeft een lange en hoge pass. Kesić is nu in balbezit. Sackbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Sackbauer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Z Moon 3:0

88e minuut.
Kanyan kopt de bal weg. Potiguara probeert de bal met de borst te controleren. Potiguara passt de bal zonder na te denken. Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 22%, Z Moon 78%.
AEK Chios - Z Moon 3:0