Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc_Bayern München Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3258
Fc_Bayern München VC Heuvelland
Training Tactiek heuvelland
46% Balbezit 54%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Sovernigo verovert de bal door een tackle van achteren. Sovernigo passt de bal in één keer door. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki onderschept slim de pass. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... Varalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skorupka rent richting de bal. Agu verovert de bal door een tackle van achteren. Agu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:1

2e minuut.
Olek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bratu komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Sovernigo met de inworp. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki geeft een lange en hoge pass. Agu maakt een snoekduik en kopt de bal. Varalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:2

11e minuut.
Sovernigo rent richting de bal. Sovernigo geeft de bal voor. Jus kopt de bal weg. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap. Varalli bokst de bal weg.

15e minuut.
Sovernigo probeert naar een medespeler te passen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu met een sublieme pass. Klungelig pakt Jus de bal. Jus draait met de bal, schiet en ... Varalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agu rent richting de bal. Agu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:3

22e minuut.
Sovernigo passt de bal in één keer door. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki passt de bal zonder na te denken. Agu is nu in balbezit. Agu haalt uit met een fantastische trap. Varalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sovernigo de bal. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovernigo onderschept slim de pass. Sovernigo haalt uit met een fantastische trap. Varalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:4

24e minuut.
Daar is Ochódzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysko rent richting de bal. Łysko met een sublieme pass. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel. Varalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sovernigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak speelt de bal door. Agu is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:5

33e minuut.
Jus speelt de bal door. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki probeert naar een medespeler te passen. Agu rent richting de bal. Agu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Varalli speelt de bal door. Anasiak kopt de bal weg. Daar is Agu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vercauteren passt de bal in één keer door. Ochódzki is nu in balbezit. Łysko onderschept slim de pass. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap. Varalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 89%, VC Heuvelland 11%.
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:6

49e minuut.
Trninić geeft de bal voor. Španjević probeert naar een medespeler te passen. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel. Varalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sovernigo speelt de bal door. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka begaat een overtreding. Skorupka krijgt een gele kaart. Agu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ochódzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Varalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Agu de bal. Agu geeft een lange en hoge pass. Łysko probeert de bal met de borst te controleren. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Łysko probeert naar een medespeler te passen. Obiorah rent richting de bal. Obiorah passt de bal zonder na te denken. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Varalli trapt de bal weg. Španjević kopt de bal weg. Agu is nu in balbezit. Agu haalt uit met een fantastische trap. Varalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sovernigo rent richting de bal. Sovernigo probeert naar een medespeler te passen. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. Varalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agu is nu in balbezit. Agu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:7

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sovernigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel. Varalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:8

60e minuut.
Anasiak passt de bal zonder na te denken. Sovernigo probeert naar een medespeler te passen. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Anasiak probeert naar een medespeler te passen. Agu heeft problemen om de bal te vangen. Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sovernigo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Agu de bal. Agu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ochódzki is nu in balbezit. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki onderschept slim de pass. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sovernigo is nu in balbezit. Sovernigo probeert naar een medespeler te passen. Skorupka rent richting de bal. Agu onderschept slim de pass. Agu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Varalli niet meer kan verder spelen. Tandler komt het veld opgelopen. Sovernigo met de inworp. Ochódzki geeft een lange en hoge pass. Tandler bokst de bal weg.

90e minuut.
Skorupka met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sovernigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki geeft de bal voor. Tandler bokst de bal weg. Agu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 87%, VC Heuvelland 13%.
Fc_Bayern München - VC Heuvelland 0:9