Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: zarzynanie Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1586
zarzynanie Benfica Saints
352 Tactiek Rogerbowl
53% Balbezit 47%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Funaro is nu in balbezit. Funaro probeert naar een medespeler te passen. Podlaski heeft problemen om de bal te vangen. Yutong is nu in balbezit. Yutong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Blanc kopt de bal weg. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong passt de bal in één keer door. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Blanc heeft problemen om de bal te vangen. Blanc passt de bal zonder na te denken. Yutong rent richting de bal. Yutong draait met de bal, schiet en ... Revolta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Podlaski heeft problemen om de bal te vangen. Rępał rent richting de bal. Rępał passt de bal met de wreef. Topan rent richting de bal. Topan draait met de bal, schiet en ... Gallagher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topan zal de hoekschop nemen. Gallagher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Doeltrap. Campos met een harde bal richting middenveld. Rępał kopt de bal weg. Yutong is nu in balbezit. Yutong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu geeft een lange en hoge pass. Yutong kopt de bal weg. Blanc is nu in balbezit. Blanc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Reyer met een sublieme pass. Scamă rent richting de bal. Scamă passt de bal zonder na te denken. Yutong is nu in balbezit. Yutong draait met de bal, schiet en ... Gallagher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Suwała probeert naar een medespeler te passen. Revolta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Benfica Saints 0:1

32e minuut.
Rępał met een sublieme pass. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong passt de bal met de wreef. Topan is nu in balbezit. Topan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Scamă kopt de bal weg. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Bertarello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rępał rent richting de bal. Rępał schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Buitenspel voor Dudáček. Goede buitenspelval van de verdediging. Bondăreţ neemt vlug de vrije trap. Yutong is nu in balbezit. Yutong draait met de bal, schiet en ... Gallagher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Blanc geeft een lange en hoge pass. Bertarello kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reyer de bal onder controle te krijgen. Yutong rent richting de bal. Yutong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 71%, Benfica Saints 29%.
zarzynanie - Benfica Saints 0:1

57e minuut.
Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong rent richting de bal. Podlaski maakt een afschuwelijke overtreding. Podlaski krijgt een gele kaart. Yutong raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rępał neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Yutong krijgt zijn hoofd ertegen. Gallagher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yutong is nu in balbezit. Yutong haalt uit met een fantastische trap. Gallagher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Benfica Saints 0:2

71e minuut.
Bertarello rent richting de bal. Yutong begaat een overtreding. Bertarello raakt geblesseerd tijdens het duel. Podlaski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amaral rent richting de bal. Amaral met een sublieme pass. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bertarello verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong is nu in balbezit. Yutong passt de bal zonder na te denken. Topan rent richting de bal. Topan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Benfica Saints 0:3

85e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scamă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topan is nu in balbezit. Topan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Benfica Saints 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 66%, Benfica Saints 34%.
zarzynanie - Benfica Saints 0:4