Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 Chile U21
AS_2023 Tactiek Chile T5
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
37.6 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten very good
weak Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Salah geeft een hoge lob. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles begaat een overtreding. Siles krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Mamduh is nu in balbezit. Mackenna begaat een overtreding. Mamduh raakt geblesseerd tijdens het duel. Ismat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manquehue kan de bal niet met de borst controleren. Nisawi rent richting de bal. Nisawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 1:0

5e minuut.
Mackenna onderschept slim de pass. Mackenna geeft de bal voor. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat onderschept slim de pass. Villagrán onderschept slim de pass. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Asma trapt de bal weg. Campos kopt de bal weg. Villagrán probeert de bal aan de voet te houden. Haj-Saleh onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asma speelt de bal door. Siles geeft de bal voor. Barrera is nu in balbezit. Barrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Siles de bal. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani passt de bal met de wreef. Aslam is nu in balbezit. Aslam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Asma trapt de bal weg van het doel. Mackenna is nu in balbezit. Mackenna speelt de bal door. Barrera rent richting de bal. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Asma bokst de bal weg.

23e minuut.
Mahir met een snelle inworp. Campos rent richting de bal. Campos geeft de bal voor. Barrera is nu in balbezit. Barrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Salah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 1:1

31e minuut.
El-Jurowani verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jurowani geeft een lange en hoge pass. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi draait met de bal, schiet en ... Huinchamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 2:1

36e minuut.
Gnecco met een sublieme pass. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán met een sublieme pass. Barrera is nu in balbezit. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Siles onderschept slim de pass. Siles probeert naar een medespeler te passen. Gnecco probeert naar een medespeler te passen. Barrera is nu in balbezit. Barrera draait met de bal, schiet en ... Asma bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Buitenspel voor Villagrán. Goede buitenspelval van de verdediging. Zenteno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 66%, Chile U21 34%.
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 2:1

46e minuut.
Caballero komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles speelt de bal door. Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera schiet op doel. Asma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Mahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri onderschept slim de pass. Bizarri passt de bal in één keer door. Villagrán heeft problemen om de bal te vangen. Villagrán schiet op doel. Asma bokst de bal weg.

52e minuut.
El-Jurowani heeft problemen om de bal te vangen. Caballero is nu in balbezit. Caballero geeft de bal voor. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Asma trapt de bal weg van het doel. Siles kopt de bal weg. Haj-Saleh rent richting de bal. Villagrán onderschept slim de pass. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bizarri is nu in balbezit. Bizarri passt de bal met de wreef. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán schiet op doel. Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 2:2

55e minuut.
Inworp. Rain komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ismat rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 2:3

60e minuut.
Salman komt het veld opgelopen. Barakat komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Villagrán passt de bal zonder na te denken. Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Villagrán rent richting de bal. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 2:4

63e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Asma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villagrán raakt geblesseerd tijdens het duel. Caballero met een snel genomen vrije trap. Barrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilbao komt het veld opgelopen.

65e minuut.
El-Jurowani probeert naar een medespeler te passen. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh met een sublieme pass. Aslam is nu in balbezit. Aslam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Huinchamán bokst de bal weg.

70e minuut.
Caballero passt de bal zonder na te denken. Rain met een sublieme pass. Ismat rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Abd-al-Karim komt het veld opgelopen. Barriga komt het veld opgelopen. Figlis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Asma trapt de bal weg van het doel. Rain kopt de bal weg. Haj-Saleh kan de bal niet met de borst controleren. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rain speelt de bal door. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri speelt de bal door. Barriga rent richting de bal. Barriga schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Rain rent richting de bal. Rain speelt de bal door. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán haalt uit met een fantastische trap. Asma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Rahma komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gnecco kopt de bal weg. Bilbao met een sublieme pass. Barriga heeft problemen om de bal te vangen. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri draait met de bal, schiet en ... Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 73%, Chile U21 27%.
as-Saʻūdiyya U21 - Chile U21 2:4