Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: gks 1962 jastrzebie Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10797
gks 1962 jastrzebie Wściekłe Pięści Węża
dzis Tactiek tajpan
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
39.2 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten matig
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Flaga met een sublieme pass. Wierszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smolarz. Smolarz krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Flaga heeft problemen om de bal te vangen. Flaga geeft de bal voor. Głuszczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Wściekłe Pięści Węża 0:1

36e minuut.
Smolarz probeert naar een medespeler te passen. Flaga rent richting de bal. Flaga passt de bal met de wreef. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Głuszczyk. Płomyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Głuszczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 63%, Wściekłe Pięści Węża 37%.
gks 1962 jastrzebie - Wściekłe Pięści Węża 0:1

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Węglarz komt het veld opgelopen. Yusen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kramski rent richting de bal. Kramski geeft de bal voor. Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk schiet op doel. De bal raakt de paal. Poparda probeert wanhopig de bal te grijpen. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Wściekłe Pięści Węża 0:2

65e minuut.
Mitka kopt de bal weg. Śmiejkowski heeft problemen om de bal te vangen. Yusen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusen schiet op doel. Oryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Wściekłe Pięści Węża 1:2

73e minuut.
Flaga verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik rent richting de bal. Flaga is nu in balbezit. Flaga geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Głuszczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Płomyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yusen rent richting de bal. Yusen haalt uit met een fantastische trap. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tokarski geeft de bal voor. Węglarz rent richting de bal. Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Głuszczyk rent richting de bal. Yusen rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 54%, Wściekłe Pięści Węża 46%.
gks 1962 jastrzebie - Wściekłe Pięści Węża 1:2