Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: YNWA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9764
ANFIELD LFC Ancient Behemots
tre4tre Tactiek Rage
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 37
solid Schieten good
solid Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Łata verovert de bal door een tackle van achteren. Łata speelt de bal door. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Głuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 1:0

10e minuut.
Pellegrino heeft problemen om de bal te vangen. Pekról is nu in balbezit. Pellegrino rent richting de bal. Pekról rent richting de bal. Pekról schiet op doel. Yadid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga rent richting de bal. Pałyga geeft een lange en hoge pass. Manolov rent richting de bal. Manolov geeft de bal voor. Yadid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghin rent richting de bal. Pekról verovert de bal door een tackle van achteren. Pekról haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 2:0

20e minuut.
Palomar is nu in balbezit. Ćwieląg verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwieląg probeert naar een medespeler te passen. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Akifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Akifzadə geeft een lange en hoge pass. Sporleder probeert de bal aan de voet te houden. Scheffer rent richting de bal. Scheffer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə rent richting de bal. Pekról onderschept slim de pass. Pekról draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak probeert naar een medespeler te passen. Pekról is nu in balbezit. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. Yadid bokst de bal weg.

34e minuut.
Pellegrino heeft problemen om de bal te vangen. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról verovert de bal door een tackle van achteren. Pekról schiet op doel. Głuszak probeert de bal aan de voet te houden. Yadid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 3:0

40e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino passt de bal met de wreef. Głuszak rent richting de bal. Głuszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yadid trapt de bal weg van het doel. Grant kopt de bal weg. Pekról is nu in balbezit. Pekról draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pekról schiet op doel. Akifzadə probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manolov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pellegrino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 4:0

45e minuut.
Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekról. Scheffer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łata met een snel genomen vrije trap. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 33%, Ancient Behemots 67%.
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 4:0

50e minuut.
Ribarov passt de bal in één keer door. Grant met een sublieme pass. Pellegrino rent richting de bal. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 5:0

53e minuut.
Murguía passt de bal in één keer door. Manolov rent richting de bal. Manolov passt de bal met de wreef. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Palomar is nu in balbezit. Ćwieląg verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwieląg met een sublieme pass. Pekról rent richting de bal. Pekról draait met de bal, schiet en ... Yadid bokst de bal weg.

60e minuut.
Pekról rent richting de bal. Pellegrino rent richting de bal. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Yadid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 6:0

61e minuut.
Buitenspel voor Nieznajomy. Goede buitenspelval van de verdediging. Murguía maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Manolov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavente is nu in balbezit. Pekról verovert de bal door een tackle van achteren. Pekról geeft de bal voor. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 7:0

74e minuut.
Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Murguía geeft een lange en hoge pass. Palomar geeft een hoge lob. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer haalt uit met een fantastische trap. Kolarčík bokst de bal weg.

77e minuut.
Pekról is nu in balbezit. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino passt de bal zonder na te denken. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Murguía onderschept slim de pass. Manolov rent richting de bal. Manolov met een sublieme pass. Pekról heeft problemen om de bal te vangen. Pekról draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Benavente geeft een lange en hoge pass. Butor kopt de bal weg. Scheffer rent richting de bal. Scheffer haalt uit met een fantastische trap. Kolarčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Murguía met de inworp. Ribarov is nu in balbezit. Manolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manolov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Głuszak rent richting de bal. Pellegrino rent richting de bal. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino schiet op doel. Yadid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 31%, Ancient Behemots 69%.
ANFIELD LFC - Ancient Behemots 8:0