Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-17 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santiago Bernabéu
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4566
Los_Pumas Fc Gepard
J1 Tactiek LEV3oG P10
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
37.2 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz passt de bal in één keer door. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Piilberg bokst de bal weg.

7e minuut.
Buchowski onderschept slim de pass. Buchowski probeert naar een medespeler te passen. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Cinpoeru de bal. Bilski rent richting de bal. Oliva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bilski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trybała legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Fc Gepard 0:1

21e minuut.
Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki speelt de bal door. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oliva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ping`an komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Sanz is nu in balbezit. Buchowski onderschept slim de pass. Buchowski geeft een lange en hoge pass. Bilski rent richting de bal. Bilski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz onderschept slim de pass. Wałkarz passt de bal met de wreef. Daar is Buchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Fc Gepard 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 68%, Fc Gepard 32%.
Los_Pumas - Fc Gepard 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Frygier de bal. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cesi zijn tegenspeler op de grond. Rojas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rojas kan niet meer verder spelen. Abad komt het veld opgelopen. Landers met een snel genomen vrije trap. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Buchowski met een sublieme pass. Gamla is nu in balbezit. Gamla passt de bal in één keer door. Bilski rent richting de bal. Bilski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bello is nu in balbezit. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Fc Gepard 0:3

71e minuut.
López geeft een hoge lob. Tuñas is nu in balbezit. Jaworucki maakt een afschuwelijke overtreding. Jaworucki krijgt een gele kaart.

80e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Jaworucki kopt de bal weg. Trybała is nu in balbezit. Trybała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Fc Gepard 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 67%, Fc Gepard 33%.
Los_Pumas - Fc Gepard 0:4