Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
España U21 Azərbaycan U21
4.4.2 Fin Tactiek ESPANA 5
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Varela niet meer kan verder spelen. Roiz komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Campos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Səidov met de inworp. Amin is nu in balbezit. Amin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lobeiras Sánchez met een sublieme pass. Raimundo is nu in balbezit. Raimundo probeert naar een medespeler te passen. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul draait met de bal, schiet en ... Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Əhmədov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Benatti rent richting de bal. Şərifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Raimundo rent richting de bal. Raimundo met een sublieme pass. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul haalt uit met een fantastische trap. Həziyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Lobeiras Sánchez is nu in balbezit. Bəkirzadə onderschept slim de pass. Bəkirzadə passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gandul controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kərimov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 58%, Azərbaycan U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
España U21 - Azərbaycan U21 0:0

47e minuut.
Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Téllez zijn tegenspeler op de grond. Nəcəfzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şərifoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Azərbaycan U21 0:1

52e minuut.
Inworp. de la Sagra komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Olalla komt het veld opgelopen.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qəzənfərov komt het veld opgelopen. Fernández Rivadulla komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. de la Sagra stond buitenspel. Seyidbəyli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Almunia passt de bal in één keer door. de la Sagra rent richting de bal. Abuşov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Sagra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Almunia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
España U21 - Azərbaycan U21 1:1

78e minuut.
Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana met een sublieme pass. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Azərbaycan U21 2:1

84e minuut.
Daar is Bəkirzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəkirzadə geeft een hoge lob. Benatti is nu in balbezit. Seyidbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidbəyli haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Buitenspel voor de la Sagra. Goede buitenspelval van de verdediging. Şeyxzadə komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 49%, Azərbaycan U21 51%.
España U21 - Azərbaycan U21 2:1